Hvordan å henge en TV på Metal Studs

Flat panel TV er vanligvis montert på en vegg som det gir en estetisk tiltalende og praktisk måte å se på skjermen. For å montere en flatskjerm-TV på en vegg som har metallstendere, ikke tre, bruk veksle bolter og låseklemmer snarere enn treskruer. Den lette natur flatskjerm-TV gjør dette til en akseptabel metode for veggplassering. En veggfeste kompatibel med flatskjerm-TV fortsatt må være kjøpt; elektroniske butikker og noen jernvareforretninger vil kunne levere den nødvendige mount. Et par husholdning verktøy og forsyninger fra en jernvarehandel avrunder hva som trengs.

Bruksanvisning

1 Plasser veggfestet mot veggen på høyden du ønsker å montere flatskjerm-TV. En assistent vil gjøre det enklere å holde på fjellet, og vil være nyttig når du plasserer TV-en på veggen. Tegn en prikk på veggen gjennom øvre venstre hullet i veggfestet ved hjelp av en blyant. Gjenta dette med den øvre høyre hullet i fjellet. Plasser veggfeste til side.

2 Plasser en stud finder mot en av prikkene på veggen. Sakte panorere stud finder venstre og høyre inntil nålen på sin panel rykninger å indikere tilstedeværelse av en stud. Lag en sirkel på veggen på dette punktet med blyant. Gjenta prosedyren med den andre prikken på veggen.

3 Bor et hull i veggen gjennom hver sirkel med en bærbar drill. Fortsett boring til du føler motstand fra borkronen å skjære gjennom metall stud inne i veggen slutten. Fjern drill. Hold veggplaten slik at ryggen er vendt bort fra deg. Plasser en veksle bolt gjennom hver topp hull i fjellet.

4 Hold en låseklemmen slik at fjæren på høykant er vendt bort fra deg. Skru låseplaten på en av de to mothakebolter ca halvveis. Gjenta dette med en annen låseklemmen og den andre toggle bolt.

5 Plasser veggfestet mot veggen med mothakebolter stilte opp til de to hullene. Trykk inn låseklemmen og sett den inn i hullet. Skyv vippe bolten i hullet. Trekk tilbake på bytte bolten å engasjere klemmen. Gjenta dette med den andre vippebolt.

6 Monter baksiden av TV på veggfestet ved å stille opp sporene på baksiden av TV-en med stengene på veggfestet. Vri låseknottene på siden av sporene for å feste TV til veggfestet. Hvis det er skruehullene på siden i stedet, slår metall skruer inn i sporene ved hjelp av en stjerneskrutrekker.

Hint

  • Du kan bruke et vater mot toppen av veggfestet før du setter mothakebolter inn i veggen for å sikre at TV vil være på nivå med gulvet.

Related Articles

  1. Hvordan henge kjøkkenskap på metall Studs
  2. Hvordan henge gardinstenger på en Metal Base
  3. Hvordan bygge Innvendige vegger med metall Studs
  4. Hvordan Hang Tørrvegg på Metal Studs
  5. Hvordan montere tunge gjenstander til Metal Studs
  6. Hvordan Bruk en vegg med Metal Studs
  7. Hvordan bygge med lys Gauge Metal Studs
  8. Hvordan Fest elektriske bokser til Metal Studs
  9. Hvordan bygge en kjellervegg med metall Studs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*