Hvordan å rense en Drain stående vann

Hvordan å rense en Drain stående vann


En tett avløp med stående vann skaper ekstraarbeid i hjemmet. Inntil problemet er løst, du mister bruken av vasken eller badekaret og risikere å ha vann og andre ting overløp over gulvet. Med noen få verktøy kan du prøve å feilsøke tilstoppede avløp med stående vann selv før du ringer en rørlegger.

Bruksanvisning

1 Skyv et håndkle inn i overløpshullet av tilstoppede badekar eller vask. Hullet er vanligvis plassert under kranen. Stenging av dette hullet hjelper deg i å øke trykket til tilstoppede avløp når du arbeider med et stempel for å fjerne tresko.

2 Plasser stempelet direkte over sluket, helt dekker hullet. Raskt flytte stempelet opp og ned over dreneringshullet. Ved å gjøre dette skape trykk i avløpet som skal tvinge tette til å flytte. Ta stempelet av avløp for å se om vannstanden går ned. Gjenta dette trinn om nødvendig.

3 Reach i vannet og fjern avløps skjermen fra badekar eller synke hvis den tette vedvarer. Hell tresko-fjerning væske eller pulver i avløpet og la den i den tiden som er angitt på pakningen. La stående vann å gå ned.

Hint

 • Kjøp en plast, avtagbar avløp skjermen på Biltema hvis avløpet ikke har en innebygd i. Dette vil bidra til å kutte ned på tresko.
 • Bruk ventilasjonsvifter eller åpne vinduer ved bruk av avløpsrensing kjemikalier. Forsøk å rense avløpet to eller tre ganger på egen hånd. Hvis den tette vedvarer, kan du ringe en rørlegger.

Related Articles

 1. Hvordan å rense en Drain stående vann uten kjemikalier
 2. Hvordan å rense et badekar Drain stående vann
 3. Hvordan fikse en dusj Drain stående vann
 4. Hvordan å rense en Drain naturlig med natron og eddik
 5. Hvordan å rense en Drain Naturligvis
 6. Hvordan å rense septik Drain Fields
 7. Hvordan kan jeg fjerne stillestående vann lukt fra en vaskemaskin?
 8. Hvordan Kill mygglarver i stillestående vann
 9. Hvordan Sett Bleach i stående vann i blomsterpotter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*