Hvordan å rense en vask med en Drain Snake

Et tilstoppet vasken avløp kan være en plage, men det trenger ikke å være en utgift. Med litt tid og litt utholdenhet, kan du unngå en høy rørleggerregning ved hjelp av en renne slange for å tømme avløp. Les videre for å lære hvordan å rense en vask med en renne slange.

Bruksanvisning

1 Finn ventilen under vasken og slå den til venstre for å stenge av vanntilførselen. Kontroller trykk for å sikre at vannet er helt av. I eldre boliger med uferdige kjellere, kan bryteren være i sperrene og ser ut som en sprinkler avstengningsventil.

2 Sett en bøtte under svingen av vasken. Bendet kalles en felle og blir brukt til å felle vann, hindre kloakk gasser og insekter fra å komme opp gjennom avløp.

3 Ta slip-joint tang og løsne slip nøtter, som er plassert i begge ender av fellen. Vann og rusk kommer ut som fellen kommer av pipe; la det falle ned i bøtta.

4 Sett drenerings slange i avløpet mot veggen, snu håndtaket med klokken som du går, til du kommer til blokkeringen. Skyv drain slange gjennom blokkeringen.

5 Trekk blokkeringen ut og inn i bøtte, vri håndtaket mot klokken. Dette er rotete, så hold et håndkle under drenerings slange for å tørke den av når du trekker det tilbake igjen.

Hint

 • Fellen kan være i form av en U, S, P eller T. Rørleggere anbefaler at du bruker en S-formet felle, som er tilgjengelig på jernvareforretninger.
 • Når du har fjernet felle, er det en god idé å rengjøre den med en annen vask i hjemmet ditt. Ta en tynn tråd børste og rense ut eventuelle fett, hår eller matrester.
 • Bruk vernebriller og hansker når du fjerner en felle som har avløp rengjøringsmidler eller kjemikalier i det.

Related Articles

 1. Hvordan å rense en vask med Bleach
 2. Hvordan å rense en vask med en felles avløpsrør
 3. Hvordan å rense et toalett med en Drain Cleaner
 4. Hvordan å rense en vask med en slange
 5. Hvordan å rense en Sink med en Drain Plunger
 6. Hvordan å rense en vask full av Grease
 7. Hvordan renses en kjole med perler
 8. Hvordan å rense et toalett med en rørlegger er Snake
 9. Hvordan å rense Kitty Kull i en Drain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*