Hvordan å reparere Loose Bath Taps

En av de mer vanlige vedlikeholdsproblemer på badet er løs bad kraner. Et bad springen som ikke vil lukke ordentlig lekker vann, og legger unødvendige kostnader til den månedlige vannregningen. Vanligvis er dette problemet skyldes en feil gummiskiven eller O-ring som ikke vil skape den riktige tetning for å holde vann lekker. Med riktig utstyr, demontering badekaret kraner for å erstatte vaskemaskin eller O-ring er et prosjekt som tar bare en time eller to til slutt.

Bruksanvisning

1 Slå av vannforsyningen til bad kraner. Vannforsyning linjer til bad kraner er vanligvis installert i veggene og har begrenset tilgang, så det kan være lettere å gå til din vanntank, vanligvis plassert i kjelleren, og skru av ventilene som leverer vann til huset. Vri ventilhåndtaket med klokken til stramt. Hvis ventilen er en kuleventil med rett håndtak, vil det bare kreve en 90-graders sving for å stenge av vanntilførselen.

2 Test badekaret kraner oppe for å se om vannet fortsatt blir levert til huset. Hvis ja, gå ned og omstille arbeidet ditt.

3 Sett en propp i badekaret eller på annen måte dekker dreneringshullet. Kranene inneholde små biter av maskinvare som lett kan forsvinne ned dreneringshull.

4 Skru kranen håndtaket fra badekaret. For pilar kraner, bruk en fastnøkkel til å demontere kranen metallhåndtak. Annet Trykk stiler bruke en festeskrue. Bruk en skrutrekker til å løsne denne skruen og ta av håndtaket. Dette avslører springen er hodeplagg, som eksisterer under håndtakene.

5 Bruk fastnøkkel til å løsne hodeplagg enheten fra sin posisjon inne badekaret kraner. Når hodeplagg har blitt løsnet, trekker den helt ut for å inspisere det nærmere.

6 Kontroller gummiskiven, som ligger på bunnen av hodeplagg montering, for slitasje og skader. Hvis vaskemaskinen ser tygd opp eller forvridd på noen måte, må den skiftes ut. Lirk vaskemaskin løs med en skrutrekker. Hvis vaskemaskinen blir holdt på plass av en festemutteren, løsne at mutteren med en pipenøkkel. Størrelsen på pipenøkkel bit trengs vil variere basert på badekaret trykk modell. Kontakt din badekaret trykk produsenten hvis du er usikker på festemutteren størrelse eller hvilken stil erstatning vaskemaskin å kjøpe. Sikre riktig erstatning vaskemaskinen på plass ved hjelp av hendene, skrutrekker eller sikring med festemutteren, hvis hodeplagg montering omfatter et.

7 Inspiser alle O ringer funnet på hodeplagg montering for slitasje og skader. O ringene er vanligvis brukt til å lage vanntette forseglinger når kranen er blitt slått til av-stilling. Sjekk om O ringene bretter eller sagging løst rundt hodeplagg. Hvis O-ringen virker skadet, må du bruke en O-ring fjerner for å fjerne den fra hodeplagg. Hvis du ikke har en O-ring remover, lirke den løs med skrutrekker. Kontakt din badekaret trykk produsenten hvis du er usikker på O-ringen størrelse som skal brukes til erstatning. Fest erstatning O-ring over hodeplagg forsamlingen.

8 Plasser hodeplagg enheten i springen og skru den på plass med skiftenøkkel. Sett på kranen håndtaket som tidligere ble fjernet ved å stramme det på plass med en skiftenøkkel, eller ved å stramme skruen. Gå tilbake nede og slå på vanntilførselen til huset ditt ved å løsne ventilen som du slått til "off" posisjon i trinn 1.

Related Articles

  1. Hvordan fikse en Bath Tap
  2. Hvordan fikse Loose Joint Tape på Drywall
  3. Hvordan endre en Bath Tap Washer
  4. Hvordan reparere Carpet Self
  5. DIY: Reparasjon og erstatt Bath Taps
  6. Slik reparerer Tørrvegg Tape
  7. Hvordan bruke Edge malerens tape
  8. Hvordan å reparere skadet Cedar Hedges
  9. Hvordan å reparere ødelagte Stairs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*