Hvordan å spire fra frø

Hvordan å spire fra frø


Spirende frøene hjemme kan oppnås med svært få materialer, og voksende dine egne spirer kan være givende. Seed spouts er fulle næringsstoffer og kan legges til alle slags matvarer. Kjøp din frø i en dagligvarebutikk eller helsekostbutikk; frø i hagen butikker kan behandles med plantevernmidler. I de fleste tilfeller kan du forvente at frøene å spire i fire til fem dager. En enkel og populær metode for spirende bruker en krukke.

Bruksanvisning

1 Velg frø for spiring. Plasser 2-3 ss. av frøene på en stekeplate, spre dem ut for inspeksjon. Fjern alle frø som ser visne eller er ødelagt. Legg alle frøene som passerer inspeksjon i en sil.

2 Skyll de valgte frø også.

3 Bløtlegg frøene. Legg alle frøene i en krukke, og dekke frøene med flasker eller filtrert vann. Vannstanden bør være 2 til 3 inches over frøene. La frøene til å suge i åtte til 12 timer.

4 Lag et filter. Legg et stykke cheesecloth over munningen av glasset, og fest den fast med en gummistrikk.

5 Tapp vannet. Snu glasset opp ned over en vask eller bolle, og riste glasset forsiktig til alt vannet renner.

6 Skyll frøene. Fyll glasset omtrent halvveis med vann, og deretter igjen snu den opp ned for å skylle frøene. La ikke vann stående eller frøene kan råtne.

7 Lag frø-spirende forhold. Plasser glasset opp ned i en grunn skål eller tallerken. Vipp den mot en vegg eller annen struktur, slik at vannet kan renne mens du holder cheesecloth avblokkert for luftsirkulasjon. Glasset bør holdes på et kjølig, mørkt sted. Inne i et skap eller i et skap hylle er ideell.

8 Skyll frøene to ganger daglig. Frøene må skylles ofte for å hindre at det dannes mugg. Tapp glasset helt etter å ha fylt den med vann. Etter drenering, returnerer glasset til sin vippet posisjon på et kjølig, mørkt sted.

9 Kontroller frø daglig for vekst når du skyller dem. Frø er klar når grønne blader spire, vanligvis etter ca fem dager. Spiret frø bør skylles i en sil før bruk.

Related Articles

  1. Hvordan å beskjære et Spirea fra Colorado
  2. Hvordan å spire frø fra Rose of Sharon Trees
  3. Hvordan å spire Gerbera fra frø
  4. Hvordan å spire en butikk kjøpte Coconut
  5. Hvordan å spire Bamboo Seeds
  6. Hvordan å spire Valerian Seeds
  7. Hvordan å spire Svart Rice
  8. Hvordan å spire Flax Seeds
  9. Hvordan å spire figurene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*