Hvordan å tømme en svært gammel sisternen som holder Drikke regnvann

Hvordan å tømme en svært gammel sisternen som holder Drikke regnvann


Cisterner - store tanker som brukes til å lagre vann - har den uheldige tendensen til å tiltrekke urenhet, slik som bakterier og skitt. Dette kompliserer raskt at cisterner blir ofte brukt til å lagre vann, spesielt i distriktene der folk ikke kan ha lett tilgang til offentlig vann, eller for økologisk bevisst som foretrekker å bruke konservert regnvann for en rekke bruksområder. Veldig gamle cisterner, særlig ofte blitt et skittent hjem for ubehagelige vekster som bakterier. Heldigvis rengjøring gamle brønner er ikke et konseptuelt vanskelig oppgave, selv om det kan være en skitten, tidkrevende og anstrengende en.

Bruksanvisning

1 Tøm sisternen vann. Dette kan være den mest krevende delen av jobben hvis man ikke har tilgang til en vann vakuum, eller hvis kapasiteten til tanken er særlig store. Bruk en bøtte til å øse vann ut av en mindre sisterne.

2 Fjern eventuelle rester igjen i sisternen. Hvis det var tørr til å begynne med, kan dette inkludere å feie opp store biter av skitt, blader eller selv små dyr som kan ha blitt fanget.

3 Spray sisternen ned med makt vaskeutstyr eller kraftig slange. Bruk kraften av vannet for å fjerne smuss ut av sprekkene. Planlegg nøye for å unngå raskt fylle sisternen med skittent vann igjen.

4 Drain sisternen igjen.

5 Spray sisternen med et blekemiddel og vann, hvis ønskelig. Dette trinnet er nødvendig for å drepe bakterier som kan vokse. Centers for Disease Control and Prevention anbefaler forholdet 1 kopp blekemiddel til 10 liter vann for skrubbing formål.

6 Scrub eventuelle gjenværende smuss fra sisterne. Skyll godt og avløp.

Hint

 • For å opprettholde renslighet av sisternen, desinfisere med en CDC-anbefalte forholdet mellom 3 kopper blekemiddel per 100 liter vann. Ikke bruk blekemiddel i cisterner som brukes til drikkevann eller annen menneskelig kontakt, så vil det mest sannsynlig ha skadelige effekter.
 • Tenk dekker sisterne for å holde den fri for smuss, løv, rusk og dyr.
 • Et svømmebasseng liner kan brukes til å revitalisere en svært gammel sisterne som synes utover reparasjon og rengjøring.

Related Articles

 1. Hvordan bli kvitt av små svarte flygende insekter som holder Around My Food
 2. Hvordan blir man kvitt alger i et basseng som holder 5000 liter vann?
 3. Hvordan Cut en skrue fra et toalett tank som holder på toalettsetet
 4. Hvordan å tømme en Garden Pond
 5. Hvordan tømme en Sears EZ Empty Lawn Mower Bag
 6. Hvordan å tømme din Garage
 7. Hvordan tømme et brannslokningsapparat
 8. Hvordan bruke Jet Dry i en gammel Oppvaskmaskin
 9. Hvordan bruke en gammel stige som en hylle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*