Hvordan beregne hvor mye fyll for en Trench

Hvordan beregne hvor mye fyll for en Trench


Trench fylling bør være en lett oppgave, men når du betaler for fyllmaterialet, for eksempel grus eller betong, må du være så nøyaktig som mulig. Ved å kjøpe verken for mye eller for lite, får du den beste avtalen og fullføre oppgaven uten forsinkelser. Dersom alle grøfter var helt jevn og regelmessig, vil oppgaven bli lett, men grøfter varierer i dybde, bredde og lengde. Å beregne den korrekte mengde av fylling for en grøft er fortsatt mulig, imidlertid, ved å følge en enkel måleprosess.

Bruksanvisning

1 Mål lengden av grøften. Lå et målebånd langs bakken ved siden av grøften, eller langs bunnen av grøften, hvis det er flatere. Spill lengden. Gjenta målingen og hvis den avviker fra det første resultatet, fortsetter å gjenta målingen før to resultater kamp. La målebåndet liggende ved siden av grøften.

2. Mål bredden og dybden av grøften ved likt atskilte mellomrom langs dens lengde. Se i bånd liggende ved siden av grøften for å etablere avstand mellom målingene. For eksempel, i en 12 fot lang grøft, kan du velge å spille inn dimensjonene hver 3 føtter, på 3, 6, 9 og 12 fot merking langs båndet. Spill hver måling som du gjør det.

3 Beregn gjennomsnittlig bredde ved å legge de enkelte målingene sammen og dele totalt med antall målinger. For eksempel med målinger av 2,0, 2,5, 2,0, 3,0 og 2,0 fot, ville den gjennomsnittlige ved (2,0 + 2,5 + 2,0 + 3,0 + 2,0) / 5, eller 2,3 fot. Etablere gjennomsnittlig dybde ved hjelp av den samme prosessen.

4 bestemme volumet av grøften ved hjelp av formelen: Volum = bredde x lengde x dybde. Som et eksempel kan en grøft 12 fot lang med en gjennomsnittlig bredde på 2,3 fot og en midlere dybde av 5 fot har et volum på (12 x 2,3 x 5) kubikkfot.

5 Konverter volumet i kubikkfot å kubikkmeter. Jord, betong og andre fyllmaterialer vanligvis solgt av kubikk verftet. Det er 27 kubikkfot i en kubikk yard, så dele verdien i kubikkfot med 27 for å konvertere til kubikkmeter.

Hint

 • Nøyaktighet øker når antall målinger øker så ta bredden og dybden så ofte som praktisk mulig, med særlig vekt på uregelmessige deler av grøften.
 • Ta hver måling to ganger for å bidra til å eliminere feil.
 • Rekord målinger som du tar dem. Ikke stol på hukommelsen.
 • Ikke skriv dype eller ustabile grøfter uten de nødvendige sikkerhetstiltak på plass.

Related Articles

 1. Hvordan beregne hvor mye Grout for Block Wall
 2. Hvordan beregne hvor mye Polstring for en sofa
 3. Hvordan beregne hvor mye stoff for gardiner
 4. Hvordan beregne hvor mye Fyll Dirt Needed
 5. Hvordan beregne hvor mye jord for en seng
 6. Hvordan beregne hvor mye Sand for en 289 Square Foot Patio
 7. Hvordan beregne hvor mye Siding for Hardiplank
 8. Hvordan beregne hvor mye Helvetesild for en Roof
 9. Hvordan beregne hvor mye jord trenger jeg å plante Mine blomsterbed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*