Hvordan bli kvitt Meal Bugs

Meal bugs, også kjent som mealworms, er små markliknende skadedyr som kan mate av tørrvarer i ditt hjem. Mealworms er skyggebiller larver som har ennå til å vokse inn i fullt forfall. Mealworms vanligvis vokser opp til 25 mm i lengde, og er gulaktig i farge med en svart spiss i den ene enden. Infestation kan oppstå utenfor hjemmet på grunn av råtnende søppel igjen på bakken. Mealworm problemer inne i hjemmet er vanligvis forårsaket av en rotete pantry område der containere fylt med korn matvarer har stått åpent.

Bruksanvisning

1 Rengjør anretning og kjøkken området grundig med vanlige vaskemidler. Sug opp matrester igjen på hyller, gulv og bak apparater.

2 Kast eventuelle åpne eller utsatte mat containere som er infisert med mealworms Hvis du har et mealworm infestation problem utenfor hjemmet ditt, plukke opp noe søppel liggende på bakken utenfor for å ta bort den potensielle matkilde.

3 Plasser uåpnede tørre varer som mel, korn måltid, og havre inni fryser for lagring. Temperaturen i fryse vil eliminere enhver mulighet for egg blir til larver. Hold forurenset tørre varer i tykke plastbeholdere med lufttette lokk for å unngå fremtidige mealworm Infestation problemer

Related Articles

  1. Hvordan bli kvitt Vann Bugs i ditt Inground Salt Pool
  2. Hvordan bli kvitt bed bugs med Spray for Bedding
  3. Hvordan bli kvitt Stink bugs som kommer inn i hjemmet for Heat i vinter
  4. Hvordan bli kvitt Squash Bugs
  5. Hvordan bli kvitt Bed Bug Queens
  6. Hvordan bli kvitt Beetle Bugs
  7. Hvordan bli kvitt av Bugs i Pool
  8. Hvordan bli kvitt Wood Bugs i My Flower Pots
  9. Hvordan bli kvitt Bed Bugs Naturligvis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*