Hvordan Bruk en Frameless Mirror

Hvordan Bruk en Frameless Mirror


Speil har lenge vært et flott tillegg til innredning av et rom. Ikke bare gjør de lyse opp en plass ved å reflektere lys, de også gjøre rommet vises mer romslig. Mens rammeløse speil oppnå de samme resultatene, tillegg av en ramme skaper en mer polert og stilig design. Heldigvis er oppgaven ikke så vanskelig å fullføre, og alle forsyninger bør være lett tilgjengelig på en lokal jernvarehandel.

Bruksanvisning

1 Besøk den lokale jernvarehandelen å samle forsyninger. Velg en tre trim som du liker, men sørg for at den er flat og vil sitte helt inntil speilet. Enkle, glatte tre trims vil skape en mer elegant moderne ramme, mens trimmer med rygger og andre dekorative elementer vil legge til flere tegn til stykket. Hvis du har tenkt å bare flekke eller forsegle tre, sørg for at tonen vil matche din nåværende innredning.

2 Mål speil dimensjoner. Kutt trim i fire stykker, to stykker for lengden og to for bredden. Ved hjelp av en gjæringssag, kutt endene i en 45-graders vinkel slik at alle bitene passer sammen for å skape rammen.

3 Bruk en finkornet sandpapper, lett sand veden trim og tørke vekk støvet.

4 For å oppnå god dekning, påfør to strøk med maling eller beis, og pass på å tillate god tørketid mellom strøkene. Når du søker flekken, følger korn av tre for å hente ut trim naturlige linjer og skjønnhet. Hvis maleri, sørg for å bruke tynne jevne strøk og holde et øye med drypp.

5 Både malt og farget trim kan tilpasses for å matche innredningen din. Vurder å legge håndmalte detaljer eller spraye. Et annet alternativ er å lett sand kantene på trim igjen for å gi speilet en shabby chic look.

6 Bruk tre lim til å feste det ferdige trim til speilet. Hvis speilet er større, kan det være nyttig å verve litt hjelp på dette trinnet for å sørge for at trim riktig plassert før limet begynner å stille.

Hint

 • Hvis du er bekymret for å se kanten av speilet, velger en falset tre trim å passe rundt speilet. Du kan også lage en falset trim ved hjelp av en bordsag.
 • Utvis alltid forsiktighet når du arbeider med elektroverktøy.

Related Articles

 1. Hvordan Bruk en tung Mirror for Hengende
 2. Hvordan Bruk en runde Mirror
 3. Hvordan Bruk en Corner Mirror
 4. Hvordan Monter en Frameless Mirror
 5. Hvordan Bruk en Tall Mirror
 6. Hvordan Hang en Frameless Mirror
 7. Hvordan Bruk en Glass Mirror
 8. Hvordan Bruk en Wall Mirror
 9. Hvordan Bruk Out en Mirror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*