Hvordan bruke en Betong Cutter

Et annet navn for en konkret cutter er en cut-off sag. Hensikten med disse typer sager er å skjære harde materialer så som stål eller betong. Når du bruker en sag som dette, må du smøre bladet med vann som det skjærer å hindre den fra å bli for varm. Når du bruker et konkret, eller cut-off så å skjære i betong, krever det en spesiell mur blad for å gjøre kutt.

Bruksanvisning

1 Installer murverk blad på betong kutter i henhold til produsentens instruksjoner for den helt av kutter du bruker. Mål området du trenger å klippe. Knips en krittstrek på betong for dine målinger. Koble vannslangen til sagen og stram montering for hånd. Slå på slangen.

2. Sett sagen skjæredybden for 2 inches, avhengig av den totale tykkelsen av betongen. For best resultat, skjære 2 inches dyp er det maksimale du bør gå på hver passering. Åpne choken på sagen og prime det ved å trykke på gassboblen flere ganger. Trykk på startknappen på kutteren.

3 Trekk startsnoren for å starte sagen. Starte så ligner starte en gressklipper. Plasser sagen på kanten av betong og gjør ditt første kutt, etter krittstrek. Gjenta prosessen og omstille skjæredybde dersom det er nødvendig, å bringe sagen tilbake til den opprinnelige startpunktet.

Hint

  • Alltid kuttet i en rett linje, og aldri prøve å slå fra den, eller du kan føre til at bladet å knipse.

Related Articles

  1. Hvordan bruke en Betong Vibrator
  2. Hvordan bruke en Circle Cutter
  3. Hvordan bruke en boks Cutter Trygg
  4. Hvordan bruke en Tubing Cutter
  5. Hvordan bruke en Betong Saw å skjære et hull i en betongblokk vegg Gjerde
  6. Hvordan bruke Lithochrome Betong Stain
  7. Hvordan bruke en Betong pumper lastebil til betong
  8. Hvordan bruke prefabrikkerte betong Piers
  9. Hvordan bruke Behr Betong Flekker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*