Hvordan bruke en plass varmeapparatet med en sentral Fan

Kjører varmen i hjemmet ditt, enten det er gass eller elektrisk, kan være ganske dyrt i den kaldeste delen av vinteren. For å redusere noen av dine utgifter til oppvarming, er det flere ting du kan gjøre, som å holde gardinene lukket og gjør at dørene er lukket ordentlig. Varmeovner er en annen billig alternativ til å bruke til å varme opp boligen din. Bruk dem sammen med en sentral takvifte, og du kan varme et stort område flere grader uten å slå på varmen.

Bruksanvisning

1 Slå på viften og legg merke til hvilken vei bladene er å snu. De fleste vifter har en bryter som forandrer retningen av bladene. Når de slår i en retning, blir luft tvinges opp, og når de slår i den andre retningen, blir luft tvunget ned. Du vil ha luft for å bli tvunget ned, som vanligvis er mot klokken. Du bør sjekke bladene for å være sikker. Viftebladene er skråstilt i en vinkel. Når viften er å snu slik at høyere side av bladet viser vei, så det er den riktige retningen.

2 Slå av viften og snu bryteren på viften for å endre retning, om nødvendig. Deretter slår viften tilbake på. Føl for vind det skaper å sørge for at du gjorde det riktig.

3 Sett opp plass varmeapparatet slik at det ligger innenfor det området hvor du kan føle bris fra viften. Varmeovner blåse ut varmen fra enheten flere føtter før du føler varmen begynner å stige oppover. Du vil ha den oppadgående varmestrøm fra plass varmeapparatet under viftebladene. Når varmen stiger, viftebladene presse det ned igjen i rommet og sirkulere den rundt plassen.

Related Articles

  1. Hvordan bruke Red Parafin å varme med
  2. Hvordan bruke en Fluidmaster Flapper Med en Mansfield Toalett
  3. Hvordan Bruk en Plass foran et elektrisk panel
  4. Hvordan bruke dine egne frø med en Aerogarden
  5. Hvordan bruke Solar varmt vann med en tankless vannvarmer som en back up
  6. Hvordan bruke en stift pistol med papir
  7. Hvordan bruke en Plant Pot med en avtagbar Drain Plug
  8. Hvordan bruke en dronning hodegavl med en King Bed
  9. Hvordan bruke en bøtte med sand for å slukke en brann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*