Hvordan bruke Honda høytrykksvaskere

For noen tid svært mange høytrykksvaskere drevet av Honda motorer har vært på markedet. Levetiden på Honda-drevne høytrykksvaskere taler til deres troverdighet som trykkvaskeapparater. Selv høytrykksvaskere er laget av separate komponenter, for eksempel motorer, vannpumper, omlastere, termiske sikkerhetsventiler, og så videre, som er montert sammen med ulike beslutningstakere til komplette og distinkte enheter, er det ikke så mye forskjell i å vite hvordan du bruker en Honda høytrykksvasker og en annen høytrykksvasker.

Bruksanvisning

Setup

1 Les brukerhåndboken for å lære Honda høytrykksvasker. Også be om en profesjonell hjelp.

2 Fyll vaskemaskinen gass tank med gass. Fyll motoren med olje til riktig oljenivå. Fyll vannpumpen med olje til riktig oljenivå, om nødvendig.

3 Fest en vannslange til vanninnløpsventilen kobling og den andre enden til en vannkilde eller kran. Fest en høytrykksvasker slange til vannpumpe utløpsventilen kopling vanligvis en mannlig eller kvinnelig plugg.

4 Fest en høytrykksvasker pistol med tryllestav eller lanse til høytrykksvasker slange. Fest en høytrykksvasker til en lanse eller tryllestav, som allerede har en kvinnelig plugg.

Begynn og bruk

5 Slå på vann til høytrykksvaskeren. Juster motorens turtall spaken høyere eller trekke den utover fra laveste stilling. (Hev motorens turtall eller gi den mer gass hvis Honda høytrykksvasker ikke er utstyrt med en motor RPM spaken.)

6 Vri startbryteren. Trekk motorstartsnoren for å starte høytrykksvasker. Dersom Honda høytrykksvasker er utstyrt med el-start, rett og slett vri startbryteren for å slå den på.

7 Juster trykkventil og turtall. Begynn press vask.

Hint

 • Trykk høytrykksvaskeren pistolavtrekkeren for å slippe bygget opp trykk dersom motoren ikke starter på første eller de første trekker på startsnoren og du har problemer med å trekke i startsnoren igjen.
 • Trykk inn avtrekkeren mens du trekker motoren start ledningen, om nødvendig, for å holde vanntrykket bygger seg opp mens du prøver å starte den.
 • Vær oppmerksom på hvor høytrykksvaskeren pistolen er rettet når du starter høytrykksvaskeren, alltid peker den unna mennesker og objekter.
 • Sjekk væskenivået før start. Kjøre høytrykksvasker uten motor og / eller vannpumpe olje vil ødelegge både motor og vannpumpen.

Related Articles

 1. Hvordan bruke Peis Vents Riktig
 2. Hvordan bruke Recoil Pulley på en gressklipper
 3. Hvordan bruke en AeroGrow
 4. Hvordan bruke en Soaker Hose
 5. Hvordan bruke Vaskemidler og Bleach på vaskeri
 6. Hvordan bruke Barbecue Smokers
 7. Hvordan bruke A Seat Wrench
 8. Hvordan bruke eggeskall Paint
 9. Hvordan bruke en Spade Bit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*