Hvordan bruke Jacuzzi Chemicals

Hvordan bruke Jacuzzi Chemicals


Jacuzzi har pulserende jets som tilbyr hjelp til knyttede muskler og knekk i ryggen. Soaking i et boblebad kan være den mest avslappende del av dagen, men du vil ikke slappe av hvis vannet i boblebadet ser skyet. Kjemikalier er en viktig del av å holde vannet sanitær og glitrende. Tomme og rene Jacuzzi din minst hver 90. dag og teste vannet med spa teststrimler ukentlig. Legg kjemikalier til boblebadet i henhold til hva strimmelen indikerer er nødvendig. Kjøp kjemikalier og teststrimler i ditt boblebad badestamp forhandler eller lokale bassenget butikken.

Bruksanvisning

1 Test vannet i boblebadet med et spa strimmel. Teststrimmelen har farget blokker som skifter farge. Sammenlign strimmelen til de fargede blokker på teststrimmelboksen og lesing indikerer klor, pH og alkalitet nivåer i jacuzzien.

2 Legg et rensemiddel som blekemiddel eller brom å klorere jacuzzien. Legg brom i tablett eller form eller blekemiddel i flytende form i henhold til produsentens instruksjoner.

3 Legg en pH increaser hvis teststrimmel viser under en 7,2 for pH-nivået på teststrimmelen. Legg en pH decreaser hvis strimmelen over viser 7,6. En lav pH tærer dysene og irriterer huden din. En høy pH-nivå produserer kalkavleiringer, danner flekker på boblebad.

4 Legg en skala redusering hvis kalsium registrerer høyt på teststrimmelen. Hvis du bor i et område med hardt vann, kan du ha høy kalsium.

5 Slå på pumpen ved å la kjemikalier for å dispensere gjennom boblebadet.

6 Retest jacuzzien vann etter to til tre minutter. Legg til flere kjemikalier hvis teststrimmelen indikerer at du trenger å gjøre det.

Hint

 • Retest ditt boblebad ukentlig for å opprettholde et trygt vannmiljø.
 • Oppbevar kjemikalier og teststrimler i et tørt og kjølig plass.

Related Articles

 1. Hvordan bruke Jacuzzi pool filtre
 2. Hvordan bruke Spa Chemicals
 3. Hvordan bruke Pool Chemicals
 4. Hvordan bruke svømmebasseng Kjemikalier
 5. Hvordan bruke Peis Vents Riktig
 6. Hvordan bruke Recoil Pulley på en gressklipper
 7. Hvordan bruke en AeroGrow
 8. Hvordan bruke en Soaker Hose
 9. Hvordan bruke Vaskemidler og Bleach på vaskeri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*