Hvordan bygge ditt eget hjem i New York

Hvordan bygge ditt eget hjem i New York


Bygg ditt eget hjem tar tid og tålmodighet. I staten New York, må du sørge for at alt fra det landet du bygge på til de materialene du bruker er i samsvar med statlige byggelover, inkludert New Yorks miljøforskrifter og brannsikring. Uansett hvor du bygger i staten, trenger du et team av fagfolk for å overvåke prosessen. Selv om det virker som om du tar to skritt tilbake for hvert skritt fremover, kan belønningen for en spesialbygd hjem være vel verdt innsatsen.

Bruksanvisning

1 finansiere byggingen. Skaff et banklån, om nødvendig. Veie budsjettet mot levekostnadene og eiendomspriser over hele delstaten New York. Enhver byggeprosjekt i eller i nærheten av New York City, for eksempel, vil bli dyrere enn å bygge i en mindre folkerike, mer landlige området upstate.

2 Velg mye i New York for å bygge ditt hjem. Arbeid med en eiendomsmegler og en generell entreprenør for å gjøre din beslutning. En eiendomsmegler vil bidra med betraktninger som inkluderer alle kostnader for å lede vann og kloakknettet til din eiendom; kostnader og tilgjengelighet av nytte-tjenester; og eventuelle gjerning restriksjoner på typer av strukturer tillatt. Den generelle entreprenør vil bidra til at mange valgte er egnet for bygging.

3 Arbeid med en byggmester eller landoppmåleren å gjennomføre jord testing. Ikke alle deler av tomten kan være egnet for bygging; enkelte områder av jord kan være ute av stand til å tåle vekten av en bygning eller ute av stand til å betjene stiftelsen materialet. Henvis til lokale byggeforskrifter i ditt område av New York for jordtestkrav.

4 Velg ditt hus planer. Når du velger planer, enten feste med dem akkurat som trekkes eller arbeide med en arkitekt til å gjøre endringer basert på budsjettet, preferanser og de spesifikke funksjonene i mye på som du bygger.

5 Arbeid med entreprenør og arkitekt for å sikre dine planer møte New York standarder for energieffektivitet og brannvern. Før du søker om byggetillatelse må du være i stand til å vise at du vil møte konstruksjon standarder. Statlige krav omfatter en høyde på minst syv fot for alle tak; og rømningsveier for alle soverom for brannsikkerhet. Energieffektivitet kravene omfatter riktig isolasjon og bruk av energieffektiv belysning i minst halvparten av alle fastmonterte inventar i huset.

6 Søk om byggetillatelse fra den lokale bygningsmyndighet i regionen i New York. Send inn dokumentasjon av tomten og byggeplaner for å vise at prosjektet er i samsvar med lokale zoning og gjerning restriksjoner og oppfyller brann koden og energieffektivitetskrav.

7 Leie et team av fagfolk og underleverandører for å starte byggeprosessen. Din hovedentreprenør kan anbefale arbeidere eller montere mannskap for deg. Disse fagfolk vil være i stand til å konstruere ditt hjem i samsvar med alle statewide og lokale byggeforskrifter og forskrifter.

8 oppsyn med byggeprosessen. Sørg for at ditt team jobber med og for deg. Forvent komplikasjoner og forsinkelser. Bygge et hjem i New York er sjelden grei. Bo involvert i prosessen fra utgraving av tomta og bygge grunnlaget gjennom å male, trim og finpuss.

9 Planlegg en sluttkontroll av huset når byggingen er ferdig. Den lokale fylket eller byen bygge autoritet i ditt område av New York må ta en endelig kontroll for å sikre eiendommen er i full overensstemmelse med lokale bestemmelser og restriksjoner. Den utlåner som finansierte din byggelån vil også gjøre en sluttkontroll før utbetaling hele saldoen.

Related Articles

  1. Hvordan bygge ditt eget hjem Slab
  2. Hvordan bygge ditt eget hjem Skrivebord
  3. Sjekkliste for å bygge ditt eget hjem
  4. Bygg ditt eget hjem i Maine
  5. Bygg ditt eget hjem Fra start til slutt
  6. Guide til å bygge ditt eget hjem
  7. Tips for å bygge ditt eget hjem
  8. Hvordan Design ditt eget hjem Gulvplan
  9. Hvordan Design ditt eget hjem Tilgang Gratis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*