Hvordan bygge en Fence Gate på en Deck

Hvordan bygge en Fence Gate på en Deck


Du kan bygge en tre gate for installasjon på et dekk i et par timer uten spesialverktøy eller avanserte snekring ferdigheter. Start med en skisse som du vil bruke til å velge materialer og forsyninger og som referanse mens du bygger porten. Funksjonen av porten skal bestemme dens størrelse og posisjon. Når du har bestemt disse, er byggingen enkel. I denne planen, treplanker eller pickets, festet til både rails og stiles til portrammen, tjene som infill og som tannregulering for rammen.

Bruksanvisning

1 Skisser din gate planer, herunder dimensjoner. Mål og merk avstanden mellom porten innlegg på dekk. Trekk en tomme fra avstanden mellom stengene for å beregne bredden på det ferdige gate. Bestem høyden på porten og merk dens dimensjon på skissen. Endene av skinnene og stykkene vil bli kuttet ved 45-graders vinkler for å konstruere en ramme med gjærete hjørner.

2 Drei gjæringssag å gjøre 45-graders kutt. Plasser den første utforming planke på skjæreflaten av sagen med de to-tommers brede flater av planken på toppen og bunnen. Den ferdige rammen vil være nesten 4 inches tykke.

3 Gjør det første 45-graders kutt. Se i skissen til å måle og markere den andre enden av rammeelementet. Husk å skjære endene av bjelken, slik at vinklene er divergerende. Fortsett måling, merking og skjæring for å lage to Stiles og to rails.

4 Monter gate rammen på et flatt underlag, som en bilderamme. Tånegl hjørnene av rammen med en hammer og 2 1/2-tommers lange negler. Neglene skal være vinkelrett på leddene og deres tips bør utvide nesten en tomme forbi leddene. Toenailing leddene holder midlertidig leddene på plass før de er sikret ved å legge infill spissede eller planker.

5 Se skisse å kutte infill planker til ønsket lengde. Juster først, eller kant infill planke, til kantene av rammen. Fest planke i en posisjon på toppen og bunnen av rammen med en drill, kjører litt og to screws.Use en snekker torg til torg ett hjørne av rammen, under første infill planke.

6 Kjør en skrue gjennom tilnærmet midt på kanten av infill planke, inn i stile, sikkert holde rammen torget. Avslutt feste infill planke til stile med jevnt fordelte skruer, 5 til 6 inches fra hverandre. Fest hver infill planke til skinnene med minst to skruer i hver skinne.

7 Gjenta for å feste den første infill planke på motsatt side av rammen. Ordne de resterende infill planker mellom de som er knyttet til Stiles. Plankene må være jevnt fordelt og innrettet til de ytre kanter av skinnene.

8 Fest hver infill planke til skinnene med to jevnt fordelt skruer i hver ende. Når porten er montert, forsterke hjørnene ved å installere en skrue i hvert hjørne, vinkelrett på mitered felles. Den ferdige gate er klar for vedlegg til gate innlegg, ved hjelp av egnet maskinvare.

Related Articles

  1. Hvordan bygge en Z Gate for en Deck
  2. Hvordan bygge en Fence Gate Post
  3. Hvordan bygge Swinging Fence Gates
  4. Hvordan lage en Fence Gate
  5. Hvordan bygge en enkel Gate
  6. Hvordan bygge en tre gate Door
  7. Hvordan bygge en Square Gate
  8. Hvordan bygge en Pipe Gate
  9. Hvordan bygge en bolig Gate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*