Hvordan bygge en Sliding Barn Door

En glidende låvedør glir rett langs veggen og er helt ute av veien under drift. Disse dørene åpne i dyp snø, og kan åpnes når gjenstander er foran låven. De kan også åpnes delvis for å tillate deg å skli mindre objekter inn i fjøset. For å muliggjøre åpning og hindre fordreining av dine spor eller stiler, må du bygge dørene lettere enn vanlige barn dører.

Bruksanvisning

1 Reduser 2-av-fire tommers plater til høyden og bredden på låvedør for å skape rammen. For sterkere rammer, double stack de to-by-4 brett eller bruke 4-by-4 tommers bjelker. Dette vil legge mye vekt, så vurdere om ekstra styrke er virkelig nødvendig.

2 Monter rammen med metall bukseseler og galvanisert spiker eller skruer. Skjær et tverrstag og installere den i midten av rammen. For store låven dører, kan det være lurt å bruke en diagonal tverrstag i hver halvdel av rammen.

3 Kutt dine planker til høyden på låvedøren og legger dem på rammen. Fest dem til låven dørkarmen ved hjelp av galvaniserte skruer eller spiker. Bruk en skvett av trelim eller lim for ekstra styrke.

4 Monter skyve låvedør spor til toppen av rammen, ved hjelp av en nøyaktig snekker nivå. Bruk tre skruer og en makt driver å montere sporet til låven dørkarmen.

5 Mount tre til fire spor hjul på undersiden av låven døren, hvis døren kommer til å skyve over flat mark. Hvis bunnen av døren er høyere enn foundation, som er tilfellet dersom ditt barn har en påkjøringsrampen, montere en glidende spor på bunnrammen av døren. Sporene kan være plassert hvor som helst på rammekanten.

6 Mål avstanden mellom de monterte spor, og deretter installere sporene for låven vegger. Dobbeltsjekk hver måling, og Monter om nødvendig.

Hint

 • Bruk lysere tre som furu fremfor tyngre, hardere skogen for låven planker. Andre produsert Platene kan også gi mer styrke og mindre vekt. Disse produseres styrene kan også vare lenger.
 • Ikke gjør din skyve låvedør for tung, fordi det vil være vanskelig å skyve åpen og vil deformere sporene.

Related Articles

 1. Hvordan bygge en stor Barn Door
 2. Hvordan bygge landstil Farm / Barn Doors
 3. Hvordan bygge en Sliding Barn Window
 4. Hvordan lage en Sliding Barn Door med et vindu
 5. Hvordan bygge en nederlandsk Barn Door
 6. Hvordan bygge en Wooden Swing Door
 7. Hvordan bygge en Crawl Space Door on Block Gulv
 8. Hvordan bygge Bokhyller for barn
 9. Hvordan måle Sliding Closet Doors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*