Hvordan bygge Med Quikrete Betong Tubes

Hvordan bygge Med Quikrete Betong Tubes


En måte å fullføre et hjem forbedring prosjekt som innebærer å installere innlegg i bakken er å legge innleggene i betong. Dette gjelder alt fra en postkasse eller basketball net til et gjerde eller dekk. Embedding innleggene i betong gir en mer stabil, sikker base enn du ville komme fra plassere innlegg direkte i jorda. Ett produkt som du kan bruke til dette formålet er betong rør fra Quikrete.

Bruksanvisning

1 Grav et hull litt bredere enn Quikrete betong rør med en spade eller post-hull digger, kommer til dybden som kreves for prosjektet.

2 Hell en seks-tommers lag av grus inn i bunnen av hullet og tamp den ned.

3 Kutt røret med et verktøy kniv, så det er lenge nok til å strekke seg mellom 2 og 6 inches ut av bakken.

4 Skyv slangen inn i midten av hullet. Lå et nivå over toppen av røret. Hvis det er ujevn, plassere et brett øverst og lett trykk ned på det før det er nivå.

5 Back-fylle gapet rundt røret med jord. Sjekk røret for nivået som du gjør dette slik at du ikke kaste den ut av stilling.

6 Mix betong, å følge instruksjonene på emballasjen.

7 Hell betongen inn i røret. Hvis du installerer et innlegg, hell ca 4 inches av betong inn i røret og legg innlegget inn i midten av røret. Sjekk det for nivå og fyller resten av røret. Hvis du installerer pinner eller brak på toppen av hell, fylle røret helt med betong og glatte overflaten ved å dra et brett øverst. Plasser pinnene eller braketten inn i betong.

8. Skjær bort rør som strekker seg over bakken etter at betongen har herdet.

Hint

  • Den Quikrete rør bør være minst dobbelt så bred som søyle eller post som blir innebygd i det, og det bør være lang nok til å gå under frost linje hvis det er en bærende post, for eksempel i en kortstokk.

Related Articles

  1. Hvordan bygge Med Maple
  2. Hvordan bygge med tre Siding
  3. Hvordan bygge med korintiske søyler
  4. Hvordan bygge Former for betong trapper
  5. Hvordan bygge en Stemplet Betong Patio
  6. Hvordan bygge med leirjord
  7. Hvordan å dekorere med farget betong
  8. Hvordan bygge Med plastflasker
  9. Hvordan bygge Med 2x4 Metal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*