Hvordan Care for en utenforstående Shamrock Plant

Hvordan Care for en utenforstående Shamrock Plant


Når du ser på en kløver plante, kan det være vanskelig å tro at en slik vakker plante som starter som en merkelig utseende pære som ser omtrent ut som en deformert kongle. Resultatet er en herlig plante med lyse grønne blader som noen ganger vil ta på nyanser eller rødt og lilla og spire små hvite eller lys rosa blomster. På tross av den delikate utseende av bladene, Shamrock - også kjent som oxalis eller tre sorrel - er et solid anlegg og det er ikke kresen. Så lenge det har sollys, vil det være glad for å se etter seg selv med svært lite hjelp.

Bruksanvisning

1 Velg en plantestedet for Shamrock. Selv om det vil vokse i delvis skygge, vil fargene bli lysere og mer blomster vil bli produsert dersom anlegget ligger i fullt sollys. God drenering er viktig, så ikke plante shamrock hvor regnvann bassenger for mer enn tre timer. Du kan forbedre drenering ved å legge til 2 til 3 inches av organisk mulch til jord, for eksempel bakken bark chips, kompost, torv mose eller godt råtnet gjødsel.

2 Grav et hull for hvert shamrock pære, og plante dem ca 2 inches dyp og 2 til 3 inches hverandre. Vann planting området før den er gjennomvåt. Shamrocks foretrekker litt tørr jord, så etter planting, vann bare når været er varmt og tørt. Du skal se løvverk i ca 6 uker, og blomstrer i 8 til 10 uker.

3 La shamrock løvverk på plass etter den blomstrer visne, fordi de grønne bladene gir næring til pærene. Når bladene visner og blir gule senere i høst, er det trygt å fjerne det.

4 Grav Shamrock pærer på senhøsten. Sett dem i en pappeske full av tørr sand eller sagflis, og lagre dem på et kjølig, mørkt sted til våren.

Hint

  • I milde klima, kan Oxalis planter trygt overvintre utendørs.

Related Articles

  1. Hvordan Care for en utenforstående Goldfish Pond
  2. Hvordan Care for en Innendørs Dill Plant
  3. Hvordan Care for en Innendørs Rubber Plant
  4. Hvordan Care for en Innendørs Aloe Plant
  5. Slik Care for en døende Jasmine Plant
  6. Hvordan Care for en Innendørs Tomato Plant
  7. Hvordan Care for en Innendørs Yucca Plant
  8. Hvordan Care for en Innendørs Ficus Plant
  9. Hvordan Care for & Water en arabisk Jasmine Plant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*