Hvordan Care for Monstera

I vill tilstand, Monstera vokse først og fremst ved foten av trær og få næring ved å klatre opp trær og sende røtter i stammen og grenene. Slike forhold er ikke lett å duplisere i et hjem, men du kan komme nær nok til å gjøre en Monstera trives.

Bruksanvisning

1 Velg et stort område å vie til en Monstera. Monstera kan vokse raskt og er mest attraktive når de er store. Små Monstera har små blader som ikke er spesielt viktig. Men som plantene får store, bladene fylle med åpninger og blitt mye mer interessant.

2 Vie en sør eller øst vinduet til en Monstera. En Monstera som mottar høy lys vil ha mye større blader med flere spalter. Noen direkte sollys er greit, men hvis plassert rett foran en sør-vinduet, er det best å filtrere lys med en gjennomsiktig gardin.

3 Vann en monstera bare når støpeblandingen har tørket ut omtrent halvveis til bunnen av potten. En Monstera vil sannsynligvis trenge vann mellom en gang i uken og en gang hver 2. uke.

4 Repot Mönsterås hver vår. Flytt plantene i neste størrelse større pott å bruke 3 deler standard potting mix til en del grov sand eller perlite. Den grovsand eller perlitt vil bidra til at jorden tørke ut, noe som er nødvendig for godt vare på en Monstera.

5 La en Monstera å klatre opp en mosekledde stykke tre. Dette vil simulere sitt naturlige habitat. Hold deg veden i potten og dekke den med mose fra en hobbybutikk eller hagesenter. Pakk røttene stikker ut fra stammen av anlegget rundt mosekledde avstemning for å oppmuntre den til å klatre.

6 Hold mosekledde meningsmåling fuktig ved å helle litt vann på det som du vanne planten. Den Monstera vil etter hvert vokse sine røtter i mosen og begynner å suge næring ut av det.

7 Care for bladene av en Monstera ved å tørke dem av med en myk fuktet i vann svamp. Fordi bladene har en så stor overflate, er de sannsynligvis til å bli dekket av støv. Ikke bare er dette skjemmende, kan støvet tette porene i bladene.

Hint

  • En blomstrende moden Monstera vil ha bladene 10-18 over, og vokse som høy var 10 til 15 fot.

Related Articles

  1. Hvordan Care for Kalachoe
  2. Hvordan Care for Silestone
  3. Hvordan Care for Fall Hollyhocks
  4. Hvordan Care for Sunbrella stoff
  5. Hvordan Care for Tigerwood Flooring
  6. Hvordan Care for Weigela
  7. Hvordan Care for Vermilliad Planter
  8. Hvordan Care for en pryd Plum Tree
  9. Hvordan Care for Roses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*