Hvordan Care for Silestone

Silestone er et lite vedlikehold benkeplate som ikke krever forsegling. Omsorg for din Silestone benkeplate krever enkle trinn som bør gjøres etter matlaging og som en del av en vanlig rengjøring rutine.

Bruksanvisning

Hvordan Care for Silestone

1 Tørk av benkeplate med en fuktig svamp dyppet i såpevann for å fjerne eventuelle rester eller søl etter å forberede mat retter. Tørk bort overflødig såpe med en tørr fille.

2 Bruk en gryteunderlag når du plasserer varmt elementer som gryter, panner og bakeware på Silestone. Dette produktet er varmebestandig, men kan likevel bli skadet av ekstreme temperaturer. For å hindre sprekkdannelser eller skålding merkene på benken, sørg barrieren mellom disken og varme elementet er tykk nok til å beskytte Silestone. Crock potter og elektriske skillets bør ikke være i direkte kontakt med disken.

3 Unngå bruk av sterke kjemikalier på Silestone. Disse inkluderer ovnsrens, gulv strippere og VVS rensemidler. Hvis du søler noe på disken din, rengjør den grundig med vann og en svamp.

4 Hold kjøkken blinds lukket i løpet av dagen når solen treffer direkte benken. Langvarig eksponering for direkte sollys kan misfarge Silestone.

5 Bruk en skjærefjøl. Ikke bruk kniver direkte på steinen. Mens disken i seg selv er veldig sterk, kan kjedelig dine kniver på overflaten deg. Hvis mindre riper oppstår på benken, kan de slipes med en fin-grus papir.

Related Articles

  1. Hvordan Care for Kalachoe
  2. Hvordan Care for Fall Hollyhocks
  3. Hvordan Care for Sunbrella stoff
  4. Hvordan Care for Tigerwood Flooring
  5. Hvordan Care for Weigela
  6. Hvordan Care for Monstera
  7. Hvordan Care for Vermilliad Planter
  8. Hvordan Care for en pryd Plum Tree
  9. Hvordan Care for Roses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*