Hvordan Care for Weigela

Weigela, en løvfellende busk, er relatert til kaprifol anlegget. Weigela har klokkeformede blomster og oval mørkegrønne blader. Fargene på blomstene varierer fra mørk rosa til hvitaktig-rosa. Weigela blomster tiltrekker seg kolibrier og sommerfugler. Høyden på denne busk varierer typisk fra 4 til 6 fot, som gjør bredde. Care for Weigela busker er enkel.

Bruksanvisning

1 Plant weigela i et område som får full sol for optimal blomstringen. Du kan plante den i delvis sol hvis du ikke har andre valg. Weigela bør plantes i USDA hardførhet soner fem til åtte. Are bør også renne godt. Vann det valgte området godt, så sjekk om vannet står fortsatt på stedet etter ca fire timer. Hvis ikke, er det drenering god nok for weigela.

2 Transplant ditt weigela busk fra beholderen til jorden ved å grave et hull som er dypt nok til at busken er på samme nivå som det var i beholderen. Plasser weigela i hullet og dekke med jord. Weigela foretrekker jord som er for det meste sand med noe leire. Weigela tendens til å trenge mye plass, så gi rom for åtte fot i høyden og åtte fot i bredden.

3 Ikke water ditt weigela busk. Målet for omtrent en tomme av vann per uke i vekstsesongen. Velg ett sett ukedag til vann, i stedet for å vanne i løpet av uken. Din weigela trenger nok vann i løpet av de første to vekstsesonger, etter som det vil bli mer etablert.

4 Gjødsle ditt weigela busk gang per år tidlig i vekstsesongen.

5 Beskjær ditt weigela busk. Weigela busker nytte beste fra beskjæring når det er gjort rett etter blomstring. Når du fjerner de døde eller skadde deler av anlegget, oppfordrer deg til ny vekst.

Hint

 • Den weigela busk vil blomstre fra sent på våren til sommeren.
 • Hvis du velger å vokse weigela i en container, velge en dverg variasjon.
 • Gjødsling for sent i vekstsesongen kan tvinge weigela å være uforberedt på den kalde årstiden.

Related Articles

 1. Hvordan Care for Kalachoe
 2. Hvordan Care for Silestone
 3. Hvordan Care for Fall Hollyhocks
 4. Hvordan Care for Sunbrella stoff
 5. Hvordan Care for Tigerwood Flooring
 6. Hvordan Care for Monstera
 7. Hvordan Care for Vermilliad Planter
 8. Hvordan Care for en pryd Plum Tree
 9. Hvordan Care for Roses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*