Hvordan Cut 2x4 Takstoler Flush

Hvordan Cut 2x4 Takstoler Flush


Konstruert takstoler er fantastisk for å sette opp en takkonstruksjon raskt og enkelt, men de krever litt tilpasning når de er festet på plass. Det vil være nødvendig å kutte truss haler (overheng), slik at du kan montere takfotbordet vertikalt for en ren, ferdig utseende. Den kritiske målingen du vil bruke er ferdig bredden på bjelkelaget minus 1 1/2 inches å redegjøre for under takfotbordet. Skjær truss halene før påføring lag med laken. For å gjøre hengende fascia og bjelkelaget enklere, bygge stillaser langs utsiden av bygningen.

Bruksanvisning

1 Kontroller at alle takstoler er i sine endelige posisjoner og forsvarlig festet i henhold til byggeforskrifter i ditt område.

2 Gå til første gavl truss. Mål fra ytterkanten av platen eller dørk bruker beregnet kritisk måling (det ferdige bredden på bjelkelaget minus 1 1/2 inches). Sørg for at merket er horisontalt med vater. Gå til den andre enden av bygningen og samle den samme målingen på den annen gavl fagverket.

3 Sett nivået mot mark, sjekk den for nøyaktighet og tegne en blyant linje til toppen av fagverket. Marker begge ender av taket.

4 Knips et krittstrek over lengden av taket ved hjelp av merkene som guider. Sørg for at det er en kritt merke på hver truss.

5 Plasser nivået mot hverandre truss ansiktet og mark fra krittmerket rett ned.

6 Skjær langs linjene med sirkelsag.

7 Gjenta for hver truss hale.

Hint

  • Ta deg tid mens du måler, merking og skjæring. Unøyaktighet vil lett resultere i en bølget taklinjen hvis du ikke er forsiktig.

Related Articles

  1. Hvordan bygge 2X4 takstol
  2. Hvordan Cut 2x4 Glassfiber Isolasjon
  3. Hvordan Cut 2x4s for en ny bjelkelaget
  4. Hvordan Cut Taktekking Nails
  5. Hvordan Design Tre Takstoler
  6. Hvordan Cut Wood for en Picnic Table
  7. Hvordan Cut Kitchen Tile
  8. Hvordan Cut skjerf ledd
  9. Hvordan Cut hjørnene av en stol rail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*