Hvordan Decoupage Lamper

Hvordan Decoupage Lamper


Du kan decoupage lamper, plater og møbler for å gjøre interessant tilpasset innredning for ditt hjem eller å gi som one-of-a-kind gaver til nære og kjære. De gjør unike bryllup og jubileum gaver. Når du mestrer denne ferdigheten, kan det lett bli en liten hytte industri av din egen.

Bruksanvisning

En Bestem på glass formen du skal bruke. Holde størrelsen og formen på glass i tankene, velg utskrifter for det. De mer delikate dekorasjoner vil gi deg en mer attraktiv lampe. Har flere utskrifter på hånden enn du trenger. For å unngå skade på utskriftene under liming drift, forsegle dem ved å sprøyte med klar akryl og la dem tørke godt.

2 Skjær bort overflødig papir rundt motivområdet med rette saks, deretter sakte og veldig nøye kutte ut design med buede saks. Hold saks i avslappet måte ved hjelp av tommelen og langfingeren mot den kurvede blad hviler på pekefingeren og peker bort fra den kant som skal skjæres. Mate print i saksen, holde saksen som beveger seg i en jevn rytme med små kutt. Det er vanligvis best å først kutte vekk indre områder i utformingen. Holder saksen 'blad så trim. Til slutt skjæres rundt konturen av hver form. Du kan bruke X-Acto kniv for de indre områder hvis du foretrekker på en selvhelbredende bord eller en lignende flat overflate.

3 Rengjør glasset godt med eddik eller ammoniakk, og skyll grundig. Tørk den godt med lofri klut. Pass på innsiden av glasset forblir ren.

4 Ordne plassering av design på utsiden av glass; bruke en dråpe av gummi sement for å holde brikkene på plass om nødvendig. Ikke overlapper design. Når arrangementet er akkurat som du vil, markerer et omriss av hver brikke med Kina markør på utsiden, slik at du vil være i stand til å sikre dem i riktig posisjon på innsiden av glasset. Deretter fjerne og legge ut dine design på et flatt underlag. Spre SoBo eller decoupage lim i det indre av glasset. Bruk en svamp eller fingrene. Decoupage lim vil gå på melke men vil tørke klart.

5 Ta bildene ett om gangen fra flatt underlag. Lag noen små kutt på papiret for å hjelpe det gå greit på den buede overflaten av glasset. Dypp bildene en etter en i vann og justere dem i henhold til de mønstrene sett på den ytre overflaten av glasset som du har designet. Gjenta denne prosessen til du har fullført mønster. La det tørke over natten eller i minst 2 til 3 timer.

6 Når prosjektet er helt tørr, bruker lofri papir til å vaske vekk eventuelle dis igjen av limet.

7 Påfør malingen med en svært myk pensel, eller klappe den på med en syntetisk (nylon) svamp (sistnevnte vil være lettere for deg i skorsteinen). Malingen bør ikke være for tynn. Påfør maling over hele innsiden av glasset og la det tørke over natten. En dag senere, gjelder et annet strøk og la det tørke helt.

8 For å fullføre prosjektet, passer en base og lue, tilgjengelig i lampen eller hobby butikker på lampe. Hvis du har en lampe kit, følger du instruksjonene som fulgte, wire basen og fullføre lampe.

Hint

 • Blåst glass skorstein og andre glassformer er tilgjengelige i lampe og belysning butikker eller fra forhandlere av håndverket og dekorere supplies.When du velger glass sørge for hånden kan passe inne å jobbe med papir utskrifter.
 • Pass på at interiøret i lampefoten er helt clean.Use lys papir for best resultat. Bakgrunn og papp er ikke veldig godt materiale for en jevn elegant finish.

Related Articles

 1. Hvordan lage lamper laget av resirkuler Elementer From Home
 2. Hvordan decoupage en lampeskjerm med fall Løv
 3. Hvordan decoupage en lampeskjerm
 4. Hvordan lage lamper med en aluminium kan basere
 5. Hvordan decoupage en lampeskjerm med papirposer
 6. Hvordan Wire Lamper i parallell og serie
 7. Hvordan decoupage et trebord
 8. Hvordan decoupage en Plastic Parson Table
 9. Hvordan Decoupage Painted Art

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*