Hvordan Design en stue med peis

Hvordan Design en stue med peis


En peis legger til et element av varme og sjarm til et hus. En rekke forskjellige design og stiler av ildsteder er tilgjengelig, inkludert vedfyring, gass og kunstig. Avhengig av sin plassering i hjemmet, skaper peisen en annen design estetisk; et soverom peis bringer kos til rommet, for eksempel, mens en stue peis formidler raffinert eleganse. Selvfølgelig, det hele kommer ned til personlig smak. Tenk på stua som et tomt lerret som du designe rom med peis.

Bruksanvisning

1 Gjør peisen midtpunktet i stuen. Design rommet slik at peisen er sentrum for oppmerksomheten, uansett plassering i rommet, og uavhengig av om det er behov oppusset, dekorert eller bygget fra bunnen av.

2 Bestem hva slags peis å installere, hvis du ennå ikke har en. Installasjonen og byggeprosessen varierer mye avhengig av stilen av peisen. Vedfyrte ildsteder koste mest, og tar mest arbeid å installere. Vedfyrte ildsteder krever også regelmessig vedlikehold. Andre muligheter er elektrisk eller gasspeiser, som koster mindre og gir enklere vedlikehold, men mangler sjarmen til en ekte peis. Stuen form og størrelse kan begrense deg fra å velge visse peis typer; ta kontakt med en profesjonell peis installatør hvis du trenger hjelp til å velge.

3 Velg peisen materiale. Velg mellom en rekke materialer, inkludert murstein, stein eller skifer. Accent materialer kan inkludere en tre mantel for en peis eller stein, murstein, marmor eller skifer for en gass brennende peis. Miks og match materialer hvis du ønsker. Velge materialer basert på ditt hjem innredning og hvilket materiale som fungerer best i ditt hjem.

4 Tegn design inspirasjon fra peisen for resten av stuen. Når du bestemmer peisen stil og plassering i rommet, designe resten av rommet rundt peisen. For eksempel inkluderer rustdesignelementer som oransje, brunt og gul maling og innredning aksenter i den generelle stue innredning å utfylle en rustikk murstein peis. For en formell stue, elegante figurer og familie bilder på peisen mantel er hensiktsmessig, med rene og klare farger som off-hvite, grå og beige. Innlemme dine personlige motiv smak til tilbehør for å markere den generelle design motiv.

5 Plasser møbler i rommet. Riktig møbler plassering gir rommet harmoni og etablerer peisen som midtpunkt, til tross for noen store møbler. Begynn med å plassere den største møbel første, sannsynligvis sofaen. Sett sofa opp til å møte midtpunkt i rommet: peisen. Hvis flere store møbler eksisterer i rommet, distribuere dem jevnt for å sikre balanse. Bruk møbler til aksent den arkitektoniske utformingen av rommet, for eksempel en runde sectional for et karnapp. Deretter plasserer de resterende møbler i forhold til sofaen for å opprettholde funksjonen og komfort i rommet. Følg ved å plassere sekundære aksent møbler, slik som en lesehjørne stol. Ikke overfylle rommet eller forstyrre trafikkmønstre med møbler plassering. Viktigst, la din personlighet skinne gjennom i rommets utforming.

Hint

  • Ikke installer en peis selv med mindre du vet at du vil gjøre det riktig. Det er tryggest å ansette en profesjonell.

Related Articles

  1. Hvordan Design en stue med en Southwest tema
  2. Hvordan Design en rom med peis
  3. Hvordan Design en stue med en Big Screen TV
  4. Hvordan Design en stue med en nøytral vegg farge og Mørk tilbehør
  5. Hvordan Design en stue med Teal, Brown & Green
  6. Hvordan Design en stue med mørke tregulv
  7. Hvordan Design en stue med en Brown Couch og blått teppe
  8. Hvordan Design en kjeller med peis
  9. Hvordan Design en stue med skinnsofaer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*