Hvordan Distress en Wood Desk

Hvordan Distress en Wood Desk


Belastende et skrivebord innebærer å bruke verktøy som rører og knuse møbler uten å ødelegge integriteten til treet. Bruke distressed utseende, eller shabby chic, gir nye eller gamle møbler en forfriskende dekorere stil. En malt eller umalt tre skrivebord har evnen til å se distressed å bruke de samme teknikkene. Lag nye møbler gamle, eller gi gamle møbler en ny leieavtale ved hjelp av distressed look.

Bruksanvisning

1 Kjør en grov stykke sandpapir over toppen av skrivebordet. Bruk lett press og gjør tilfeldige swipes over pulten topp med sandpapir. Tørk støvet fra skrivebordet med en ren klut og inspisere fremdriften. Fortsett å dra ned på skrivebordet før du har den ønskede effekt.

2 Flytt ned til skrivebordet ben, skuffer, maskinvare og sider av bordet gjør tilfeldig merkene med sandpapir. Vaske av rester med kluten og fortsett sørgelig til du er fornøyd med markeringene.

3 Hammer bulker i skranken ved hjelp av en liten klubbe. Bruk middels trykk for å danne små fordypninger. Plasser to til tre bulker på skrivebordet, 03:57 på beina og en eller to på skuffene.

4 Skrap tuppen av en spiker i tilfeldige områder av skrivebordet. Grav spikeren inn i skogen og gjøre kort 2-to-tre-tommers rette og buede linjer i pulten. To til tre linjer på toppen, sidene og skuffer bør legge en slitasje distressed utseende til skrivebordet.

Hint

  • Fokus på distressing pulten i områder hvor gamle pulter viser slitasje, for eksempel langs forkant og i hjørnene.

Related Articles

  1. Hvordan Distress Finish Wood
  2. Hvordan Distress Stained Wood Siding
  3. Hvordan Distress Stained Wood
  4. Hvordan Distress en Wood Mantle
  5. Hvordan lage en Wood Church Podium
  6. Hvordan Refinish en Wood Surface Bar
  7. Hvordan kjøpe Wood Blinds
  8. Hvordan bygge en Art Desk
  9. Hvordan bygge en Wood Door Markise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*