Hvordan du skal se etter gode laken

Hvordan du skal se etter gode laken


Når varme været endelig kommer, er det på tide å skifte sengetøy på sengen. Sengetøy delen av butikken inneholder mange typer ark. Snarere enn å velge blindt, vurdere flere faktorer før du kjøper. Silke ark kan virke som en luksuriøs måte å kle seg på soverommet, men er ikke praktisk for varmt sommervær. Personlige preferanser er den viktigste avgjørende faktor i ark innkjøp. Bare du vet hva du er komfortabel med.

Bruksanvisning

En vet størrelsen på madrassen. Laken som er for store eller små ikke passer ordentlig. Se etter ark størrelse på emballasjen: tvilling, tvilling lang, full, barneseng, dronning, konge og California konge.

2 Velg et ark som passer til været utenfor. Ull eller fleece ark føler seg mer komfortabel i kaldt vær. Kjøp tynnere, pustende stoffer, som bomull, i sommer.

3 Les tråden telle på emballasjen. Ulike tråden teller har ulike teksturer. Hvis du er usikker på hva de ulike tråden teller føler for, se etter ark prøver.

4 Test arket stoffet med hendene. Forsiktig napp på en prøve for å se om det er holdbart. Hvis en slepebåt på arket strekker stoffet, det er ikke bra kvalitet. Bare napp på eksempel firkanter. Skadelige uåpnede produkter kan resultere i at du kjøper varen.

5 Les emballasjen for behandling informasjon. For eksempel, hvis du ikke ønsker bleket fibre, se etter ubehandlede plater. I tillegg til behandling, se etter den type stoff. Noen syntetiske stoffer, som polyester eller nylon, kan føre til irritasjon. Billigere ark er mer sannsynlig å inneholde disse fibrene.

6 Sammenligning av arkene. Designer ark, spesialitet merkevarer og kjendis-godkjent sengetøy vanligvis koster mer enn butikk eller mindre populære merkene. Hvis du finner en butikk merkevare ark og designer ark som føler det samme og ønsker å spare penger, kjøpe i butikken merkevare.

7 Kjøp en lett-å-nullen. For eksempel; silke ark, mens myk, må renses eller vaskes for hånd. Sengetøy må vaskes minst en gang i uken. Hold deg til grunnleggende stoffer og lagre spesialtyper for spesielle anledninger.

8 Kjøp arkene og vaske dem før du setter dem på sengen. Utstyrt arket går først, deretter det øverste arket. Brette haler av det øverste arket under overmadrass.

Related Articles

  1. Hvordan du skal se etter Water Damage i et hus
  2. Hvordan du skal se etter dekorere ideer for soverommet
  3. Hvordan du skal se etter en barnehage som selger Circus Rose Bush
  4. Hvordan du skal se etter Garde tips for en Arbor Hage
  5. Hvordan du skal se etter Artificial Forest Planter og små trær
  6. Hvordan du skal se etter informasjon på en elektrisk krets
  7. Hvordan du skal se etter gamle låven Wood i Indiana
  8. Hvordan du skal se etter informasjon på en 550 G John Deere Generator
  9. Hvordan du skal se etter måter å beskytte hjem fra innbruddstyver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*