Hvordan erstatte en i bakken sprinkleranlegg hodet

Vi har alle kjørt forbi et område som blir utvannet med automatiske sprinkleranlegg bare for å se en sprinkler sprutende ut en fontene av vann i stedet for å levere en fin spray. Årsaken er trolig en ødelagt sprinkleranlegg hodet, og det er relativt enkelt å fikse.

Bruksanvisning

1 Finn ut hvilken sprinkleranlegg hodet er på feil. Noen ganger er det på et mørkt sted, og den eneste symptomet er lavt vanntrykk for andre sprinklerhoder. Når du har identifisert den skyldige, kjøpe riktig erstatning hodet.

2 Grav ut en liten del av gress og skitt rundt sprinkleranlegg hodet for å avdekke hele stykket. Du må grave bare ca 6 inches eller så. Noe dypere enn som vil utsette sprinkleranlegg linjer.

3 Vri toppen av sprinkleranlegg hodet, noe som gjør at du kan se resten av komponentene sprinkleranlegg hodet tallet. Du må kanskje dra forsiktig på hodet eller, hvis hele komponenten boliger er ødelagt, skru komponenten bolig og løft den opp av bakken.

4 Trekk den ødelagte hodet ut av komponenten bolig, med mindre det er mangler, i så fall må du tidligere har identifisert hva slags spray hode du trenger for det spesifikke området.

5 Sett inn den nye sprinkleranlegg hodet ved å slippe den inn i komponenthuset og skru toppen tilbake på. Slå på sprinkleranlegg for å sikre at den hode spray riktig. Hvis alt fungerer som det skal, måke skitt og torv tilbake på plass.

Hint

  • Når plukke ut reservedeler, gjøre oppmerksom på hvordan den nåværende leder må spray og lete etter den reservedelen nøyaktig i overensstemmelse med mønsteret du trenger.

Related Articles

  1. Hvordan Shut Off en brann sprinkleranlegg hodet
  2. Hvordan erstatte en pop-up Spray hodet med en busk Riser
  3. Hvordan justere Flow på et sprinkleranlegg hodet
  4. Hvordan Endre Seal på et sprinkleranlegg hodet
  5. Hvordan å rense en Pop-Up sprinkleranlegg hodet
  6. Hvordan bruke en Rain Bird sprinkleranlegg hodet
  7. Hvordan å grave opp en Nelson sprinkleranlegg hodet
  8. Hvordan ta fra hverandre en sprinkleranlegg hodet
  9. Hvordan justere en Rain Dial sprinkleranlegg hodet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*