Hvordan erstatte en postboks Post

Hvordan erstatte en postboks Post


Av og til hvert hus må erstatte en postkasse innlegg. Hvis du bor i et område som mottar massevis av snø, så må du kanskje erstatte din postkasse post oftere enn andre mennesker gjør. Snørydding har en måte å banke postkasser over, som gjør biler som reiser på glatte veier. Stolpene også råtne bort med alderen. Noen ganger din mail carrier kan be deg om å erstatte din postkasse post for å gjøre din postkasse litt høyere eller lavere, avhengig av mail carrier levering kjøretøy.

Bruksanvisning

1 Grav et hull om 18inches dypt for din postkasse innlegget ved hjelp Stolpehull graver. Ved hjelp av en Stolpehull digger vil bidra til å forhindre hullet blir for stort.

2 Still fem fot høy, 4-by-4-tommers behandlet innlegget inn i hullet. Det bør være 42 inches stikker ut av bakken, som er høyden som er angitt i USA Postal Service brosjyre om hvordan du installerer din landlige postkassen.

3. Hell den pose av tørr sement i hullet rundt den behandlede stolpen. Etter å helle 5 inches av tørr sement inn i hullet, snu spade opp ned og trykk på tørr sement godt ned med håndtaket av spade. Gjenta dette til hullet er fylt helt opp. Hvis du går tom for tørr sement, fyll resten av hullet med jord.

4 Nivå innlegget. Trykk på innlegget fast til rette det om nødvendig.

5 Vann innlegget ved hjelp av en hageslange eller en 5-gallon bøtte med vann for å aktivere sementen. La sementen herde i 48 timer før du installerer din postkasse.

6. Neglelakk en behandlet bord, slik som en en-av-6-by-12 tommers bord, på toppen av stolpen når sementen er tørr. Fest postkassen til styret sikkert.

Hint

  • Sjekk med din operatør om høyde preferanser, hvis du merker at din operatør driver en 4-hjulstrekk vehicle.Purchase en postkasse stor nok til å romme posten du mottar, inkludert pakker hvis du mottar dem ofte.

Related Articles

  1. Hvordan erstatte en postboks Post i vinter
  2. Hvordan erstatte en postboks i en Brick Stand
  3. Hvordan erstatte en Porch Post & Betong Anchor
  4. Hvordan Monter en postboks Post i Concrete
  5. Hvordan erstatte tapt Canada Post Postkasse Keys
  6. Hvordan Konstruer en postboks Post Replacement
  7. Hvordan sette en postboks Post
  8. Hvordan erstatte en postboks Door
  9. Hvordan erstatte en postboks i vinter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*