Hvordan få en mann til å rydde

Hvordan få en mann til å rydde


Noen ganger virker det som menn bare ikke få det. De ofte ikke synes å legge merke til eller prioritere hva er iøynefallende til sine kvinnelige kolleger - i dette tilfellet, messi og urenslighet i husholdningen. For mange kvinner får menn til å endre sine måter og hjelpe til med husarbeid er en umulig og frustrerende oppgave. Likevel er det noen taktikk som kan, med tid og tålmodighet, føre til mer produktive resultater.

Bruksanvisning

imperativer

1 Unngå griner. Å mase er "å irritere av vedvarende i kritikk, klager eller krav", ifølge Dictionary.com. Det er sjelden, men til tider din mann kan ha virkelig glemt hva du har sagt, så en påminnelse kan være i orden. Men det meste av tiden han ganske enkelt ikke vil hjelpe. Selv om dette kan frustrere deg, skjønner at griner vil bare gjøre ham mer motstandsdyktig mot dine krav: selv om han er i samsvar med dine ønsker på kort sikt, på lang sikt, vil han bli stadig ergerlig av deg, og harme er giftig for alle forhold.

2 Unngå roping og skriking. Selv om dette kan lindre noe av din frustrasjon i varmen for øyeblikket, er det ikke den mest effektive langsiktig strategi for å overtale mannen til å se ting på din måte. Som griner, er roping sannsynligvis vil føre til harme fra hans side, selv om han i utgangspunktet oppfyller dine krav.

3 Vent noen sinne og frustrasjon om din mann til en tredjepart før du snakker med ham om det. Sørg for at tredjepart vil ikke forverre disse kraftige følelser, fordi de kan ofte skyen din dom. Hvis du ikke gjør dette, kan følelsene komme over som fornærmende eller respektløst overfor din mann når du snakker til ham, og dette vil gjøre ham enda mindre sannsynlig til å lytte til deg. Når du har luftet sinne, vil det være lettere å konsentrere seg om en strategi som vil være effektive.

Anbefalinger

4 Bruk en subtil hint av sitrus i luften når du vil at han skal rydde. Ifølge psykologen Geoff Beattie, minner sitrus duft folk rengjøringsprodukter, som ubevisst gjør dem mer sannsynlig å ønske å rengjøre.

5 Lag en liste over alle oppgaver som må fullføres, og av hensyn til rettferdighet, sitte ned med mann og bestemme hvem som skal gjøre hva. Føl deg fri til å dele opp husarbeid som dere to ønsker, men det viktigste er at dere to føler en rettferdig kompromiss ble nådd. Han vil være mye mer sannsynlig å delta i husarbeid hvis han føler han har hatt noen si over hvilke som han gjør.

6 Vær klar på hva du ønsker. Det er en stor forskjell mellom å spørre en mann for å fullføre et ork og ber ham om å fullføre et ork slik du vil fullføre den. La mannen din frihet til å fullføre ork sin vei, så lenge ork er fullført. Hvis du ikke kan stå for en viss ork gjøres noen måte, men din egen, trenger heller ikke be ham om å gjøre det eller være tålmodig nok for ham å lære å gjøre det på din måte. Husk at det siste alternativet vil trolig innebære flere mindre enn perfekte forsøk fra hans side, så justere dine forventninger tilsvarende.

7 overdådige ham med ros og bekreftelse når han ikke fullføre et ork. Fortell ham at det betyr mye for deg når han hjelper ut. Gjør dette når han deltar i husarbeidet, og sakte han vil begynne å gjøre det oftere og mer regelmessig, inntil det blir vanlig. Husk at endringen skjer gradvis, så vær tålmodig.

Related Articles

  1. Hvordan motivere en mann til å dele husarbeidet
  2. Hvordan bruke Coca-Cola til å rydde Betong
  3. Hvordan søke Caulk til baseboards
  4. Hvordan Color Hvit Grout til Match Old Grout
  5. Hvordan få en paraply til Tilt
  6. Hvordan søke Flux til kobberrør
  7. Hvordan Monter en takvifte til en Plastic Outlet Box
  8. Hvordan Hone & Polish Travertine Tile
  9. Hvordan kjøpe ark til å passe en Polstret madrass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*