Hvordan få en muggen lukt ut av en Canvas Bag

Muggen lukter er vanlig med stoff elementer, spesielt når de er i kontakt med fuktige, fuktige forhold. Enten en flytende søl inne i posen og fører til mugglukt eller hvis du hadde pungen lagret i en fuktig kjeller, du ønsker å fjerne lukten, slik at du kan bruke posen igjen. Det er flere ting som trygt fjerne lukt lerretet bag.

Bruksanvisning

1 Fyll en sprayflaske med hvit eddik og tåke over bag, både innvendig og utvendig. La posen lufttørke. Dette skal fjerne de fleste, om ikke alle, av muggen lukt.

2 Dryss natron inni posen og la sitte over natten for å absorbere overflødig lukt eller fuktighet. Rist posen av utendørs neste dag for å fjerne natron, og snu posen innsiden ut og strø natron i posen igjen. Dette vil fjerne lukt ytterstoffet av posen. Vend posen høyre side ut neste dag og rist den for å fjerne overflødig natron.

3 Les vaskeanvisningen etiketter for vesken. Hvis tillatt, vaske posen i vaskemaskinen med anbefalte vaskesyklusen. Ofte en varm vask og tørketrommel vil trygt rengjøre og fjerne lukt posen uten å forårsake skade.

Related Articles

  1. Hvordan bli kvitt muggen lukt i huset
  2. Hvordan ta en muggen lukt fra en sofa
  3. Hvordan få en muggen lukt ut av lagrede Klær og Sko
  4. Hvordan få en muggen lukt ut av en brudekjole
  5. Hvordan bli kvitt muggen lukter Fra gamle møbler
  6. Hvordan få en muggen lukt ut av en Cedar Chest
  7. Hvordan Vacuum en muggen lukt ut av et teppe
  8. Hvordan få en muggen lukt ut av en Ull Rug
  9. Hvordan bli kvitt muggen lukter Bagasje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*