Hvordan få flekker ut av Mizuno hvit baseball bukser

Hvordan få flekker ut av Mizuno hvit baseball bukser


Mizuno hvit baseball bukser er laget av 100 prosent dobbelstrikket polyester for tett passform og fleksibilitet. Eventuelle baseball bukser, spesielt hvite, er utsatt for å få absolutt skitten. Mellom skitt, gress flekker, og leire flekker, få dem rene og ser ut som ny kan virke umulig. Heldigvis er det noen triks du kan gjøre for å lage hvite baseball bukser så hvit som da du kjøpte dem.

Bruksanvisning

1 Spray ned gress flekker med en forvask flekkbehandling og la det sitte i noen minutter til å trenge. Gni farget tøy sammen for å løsne og fjerne de øverste lagene av flekken.

2 Løft noen grusflekker ved å bruke en olje-penetrerende såpe, for eksempel Fels nafta eller Clayz. Hvis såpe du bruker er en bar, våt et av hjørnene og gni det inn i flekken direkte. Hvis du bruker såpe i sprayform, suge flekken med det og gni den inn med en liten kratt pensel i små, sirkulære bevegelser.

3 Vask bukser som vanlig, ved hjelp av en capful av farge-safe blekemiddel for å fjerne alle spor av flekker og lysere stoff. Baseball Utstyr Info hjemmeside anbefaler å bruke blekemiddel til tross for at det kan svekke polyester over tid.

Related Articles

  1. Hvordan Vask Mizuno hvit baseball bukser
  2. Hvordan få Red Dirt Ut av Hvit Baseball Pants
  3. Hvordan få Red Clay Ut av Hvit Baseball Pants
  4. Hvordan setter flekker på møbler Hvit
  5. Hvordan få flekker ut av en hvit kjole
  6. Hvordan fjerne flekker og blod fra hvite skjorter
  7. Hvordan få flekker ut av hvite Baseball Pants
  8. Hvordan få Flekker Out of Baseball Pants
  9. Hvordan få flekker ut av hvite T-skjorter med trykk foran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*