Hvordan få Rødvin eller Sennep Flekker Ut av et teppe

Carpet flekker er sjelden lett å fjerne, men visse typer flekker utgjør spesielle utfordringer. Sennep, for eksempel, inneholder et fargemiddel som kalles gurkemeie, et fargestoff som festes til tepper som lim. Rødvin resulterer også i vanskelige teppe flekker på grunn av sine kjemiske egenskaper. Hvis teppe flekker som følge av en sennep eller rødvin spill, kan du fjerne rester, men du trenger å ansette en strategisk flekkfjerning tilnærming.

Bruksanvisning

Rødvin

1 Hell noen dråper hvitvin over flekken. Hvitvin vil bidra til å nøytralisere den kjemiske som finnes i rødvin, løsne partikler og gjør dine flekkfjernings innsats enklere. Når du arbeider med rød vin flekker, bør du begynne å jobbe med en gang, fordi jo lenger du venter, jo vanskeligere en jobb du vil ha.

2 Blot flekken raskt med en tykk klut eller håndkle. Ikke gni på flekken, som det vil spre rødvin og potensielt sette væsken dypere inn teppet ditt. Absorbere så mye av væsken som du kan.

3 Legg en teskje av teppe sjampo til en kopp hydrogen peroxide. Absorber væsken i en ren svamp og bruke svamp til å raskt blot på flekken før den til slutt løfter og forsvinner.

4 Blot området med rent vann for å skylle bort sjampo og peroxide. Tørk ved hjelp av et tykt håndkle. For en effektiv tørr, plassere tunge gjenstander på toppen av håndkle før det absorberer all væsken.

Sennep

5 Skrap så mye av tørket sennep som du kan, ved hjelp av et kratt pensel eller kost. Bruke en vakuum-utvidelse for å fjerne løse partikler.

6 Legg en spiseskje oppvaskmiddel til 2 kopper varmt vann og bland godt. Absorber væsken i en absorberende svamp.

7 Trykk svampen over sennep flekken, distribuere vaskemiddel inn i teppet. Prøv å dempe flekken uten å mette teppet, som tepper er svært utsatt for mugg og jordslag.

8 Blot sennep flekken ved hjelp av klut. Bruk raske, repetitive bevegelser, men ikke gni eller tørk av flekken.

9 Blot området med rent vann for å skylle bort vaskemiddel. Tørk ved hjelp av et tykt håndkle. For en effektiv tørr, plassere tunge gjenstander på toppen av håndkle før det absorberer all væsken.

Related Articles

  1. Hvordan rense rødvin flekker fra teppet
  2. Hvordan få Sennep Flekker Out of Household Carpet
  3. Hvordan få Sennep Flekker Out of Linen Pants
  4. Hvordan fjerner jeg Sennep Flekker Ut trenger av 100% bomull stoffer?
  5. Hvordan få Sennep Flekker Ut av Carpet
  6. Hvordan Clean Sennep Flekker i et teppe
  7. Hvordan Stain en Deck eller Fence Profesjonelt
  8. Slik fjerner fransk sennep Flekker
  9. Husholdningsartikler fjerner Sennep Flekker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*