Hvordan Fest Bamboo til et gjerde med Wire

Bambus fekting er en unik og enkel måte å legge visuell interesse og privatliv til et verksted eller hage. Allment tilgjengelig i ruller, blir liten diameter bambus stilker vevd med wire eller tung streng til å bli med dem ved siden av hverandre, og skaper lange lengder av bambus gjerde. Installere bambus er vanligvis et morsomt og lett-å-gjøre-prosjekt som kan gjennomføres med hell ved å feste den til eksisterende gjerde som sveiset eller kjede-link.

Bruksanvisning

1 Legg rullen av bambus gjerde på bakken i bunnen av kjeden-link eller sveiset nettinggjerde. Plasser rull med bambus gjerde slik at baken av bambus gjerde roll er ved siden av kjeden link eller nettinggjerde. Baken eller slutten av rullen til slutt vil være i bunnen av bambus gjerde.

2 Rull ut bambus gjerde med hjelp av en assistent. Rull bambus helt ut og juster bambus i områder der det er bøyd eller ikke helt rullet ut.

3 Begynn i den ene enden av bambus gjerder og heve den til kjedeleddet eller nettinggjerde. Plasser bambus, slik at det ligger i et hjørne av eksisterende ledning gjerde eller i en god begynnelse plassering basert på personlige preferanser.

4 Hold bambus gjerdet mot wire eller kjede-link gjerdet og heve den litt opp fra bakken for å hindre fuktskader.

5 Sikre bambus gjerdet til nettinggjerde med galvanisert wire. Danner en U-form med en 6- til 8-tommers lengde av ledningen. Mate endene av U gjennom bambus gjerdet og gjennom nettinggjerde. Trekk U ned på en sikker måte mot bambus og tvinne endene av tråden sammen for å feste bambus gjerdet til nettinggjerde.

6 Fortsett kabling bambus gjerdet til wire eller kjede-link gjerdet hver 12 inches eller så, horisontalt, fra den siste tie punktet. Knyt toppen og bunnen av bambus gjerdet til nettinggjerde og vurdere alternerende avstanden med topp og bunn wire bånd for mer stabilitet.

Hint

  • Alternative ledningen tie posisjonering ved å installere en ledning slips på toppen, flytte 6 inches og plassere en wire tie nederst. Flytt 6 inches og plassere en på toppen og så videre for å rave ledningen plassering for mer sikkerhet.

Related Articles

  1. Hvordan Fest noe til en betongblokk med stukkaturer
  2. Hvordan Fest Trapper til en kortstokk med bolter
  3. Hvordan Fest blomsterkasser til et hjem med Vinyl Siding
  4. Hvordan Fest Shutters til House
  5. Hvordan Fest Wood til betongblokk Walls
  6. Hvordan Fest Blinds til Brick Veneer
  7. Hvordan Fest Wood til en betongblokk
  8. Hvordan Fest Springs til treramme fra en Couch
  9. Hvordan Fest sheetrock til Cinder Block

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*