Hvordan Fest en Stair Rail til Concrete

Hvordan Fest en Stair Rail til Concrete


Spesial parentes brukes til å strekke seg mellom en konkret ansikt og en trapp rekkverk. Disse brakettene er spesielt designet for å holde rekkverket på plass, og er tilgjengelig i et bredt spekter av design. Designene kan omfatte ulike feste oppsett, byggevarer og vektkravene. For sikkerhets skyld, sjekk din lokale byggeforskrifter for å finne ut hvilken type lås bør du bruke til å feste en trapp rail til konkrete før installasjon. Ved boring i betongoverflater, bruker du en hammer drill utstyrt en mur litt med; leie en drill fra en hardware-forhandler hvis du ikke eier en.

Bruksanvisning

1 Legg ut brakett steder på rekkverket følgende minimale krav som finnes i din lokale byggeforskrifter. Fest brakettene på layout punkter risset på rekkverket bruker de riktige festene og verktøy.

2 Plasser rekkverk mot veggen slik at brakettene står jevnt mot betongen. Gjør eventuelle små justeringer slik at rekkverket er i stedet hvor det vil bli sikret. Transfer markerer gjennom pre-boret hull ligger ved foten av brakettene inn på ansiktet av betongveggen ved hjelp av en markør.

3 Se feste emballasje for å finne den riktige mur bit diameter og boredybde. Utstyre hammer drill denne mur litt med og sette dybdemåler hvis verktøyet har denne funksjonen. Mål murverk bit med et målebånd og plasser tape rundt skaftet hvis bore ikke har en dybdemåler.

4 Bor merkene som ble gjort på betongvegg ved hjelp av hammer drill. Rengjør hullene ved hjelp av en metall bust rør pensel. Blås eller suge noe rusk og støv fra hullene ved å bruke tvungen luft fra en kompressor eller en støvsuger med en slange.

5 Hold rekkverket på plass, justere hullene til konsollen til hull boret inn i betongveggen. Skyv konkrete festene gjennom rekkverk brak og inn i betongveggen. Trekk til festene ved hjelp av riktig verktøy.

Hint

  • Ved bruk av elektroverktøy, bruke vernebriller, støvmaske og hørselsvern.

Related Articles

  1. Hvordan Fest Sliding Closet Doors til Concrete
  2. Hvordan Fest Wood Stair Nose til Stairs
  3. Hvordan legge ved en Rail til en Wood Fence Post
  4. Hvordan legge ved en Stair Rail til en vegg
  5. Hvordan Fest en PVC Pipe til en Betong Pipe
  6. Hvordan Fest Dummy Strap Hengsler til en glassfiber dør
  7. Hvordan Fest lampen Junction Box til en vegg
  8. Hvordan Fest skum bord isolasjon til en Attic Door
  9. Hvordan Fest Pinch Pleated Drapes til Drapery Rings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*