Hvordan fikse en Tette Kommoden

Hvordan fikse en Tette Kommoden


Hvor vanlige kloakk slanger er laget for å reise ned i avløpsrør og fjerne blokkeringer, skap skruer (som brukes til toaletter) er kortere og har en stiv ende som gjør det enkelt å skyve ned i toalettet (kommode) bolle. Denne mateskruen er lang nok til å reise gjennom bollen og kommer ned i området av skapet flens, som er den første seksjon av kloakkledningen at toalettet er festet til. Ved hjelp av et stempel for å først fjerne blokkeringen er det beste valget før du går videre til skruen.

Bruksanvisning

1 Hvil gummi hodet av stempelet i bunnen av toalettskålen, slik at vann-nivået er over det området hvor stempelet møter bollen. Trykk stempelet håndtaket opp og ned flere ganger for å tvinge vannet ned gjennom toalettskålen og til kloakkledningen, forhåpentligvis fjerne blokkeringen i prosessen. Hvis dette ikke fungerer, gå videre til toalettet auger.

2 Trekk enden av skruen slangen (kalt pære) fra sitt feste kroken på siden av skruen håndtaket, og trekk vende håndtere ut fra Auger kropp.

3 Skyv mateskruen lyspære ned i bunnen av toalettskålen under vannlinjen, foring i den fleksible slange er festet til pæren. Vri mateskruen håndtak for å rotere slangen og hjelper den bevege seg gjennom skålen og når slutten av kloakkledningen. Vri skruen håndtaket igjen når pæren når kloakk linje. Sakte trekke ut skruen, skru den på samme tid. Gjenta hele denne prosessen flere ganger, helt til blokkeringen er fjernet.

4 Skyll toalettet for å fjerne alle rester av den fjernede blokkering.

Hint

  • Hvis skruen er slangen eller pære etterlater merker på innsiden av toalettskålen, fjerne dem med saltsyre og fille, men bruke gummihansker og vernebriller. Syren er tilgjengelig på de fleste hjem forbedring butikkene.

Related Articles

  1. Hvordan fikse en Tett Oppvaskmaskin
  2. Hvordan fikse en tett vask hjemme
  3. Hvordan fikse en tett vask Avhending
  4. Hvordan fikse en Tette søppeltømming
  5. Hvordan fikse en Tett Septic
  6. Hvordan fikse en Tette Spray Bottle
  7. Hvordan fikse en Tette avløpsrør
  8. Hvordan fikse en Tette Kitchen Sink
  9. Hvordan fikse en Tette Pedestal Sink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*