Hvordan fikse et enkelt dusjbatteri som er vanskelig å slå på

Hvordan fikse et enkelt dusjbatteri som er vanskelig å slå på


En dusj tappekran håndtak blir vanskelig å slå når enten ventilspindelen gummiskivene har slitt ut og begynner å stikke til vannrøret vegger, eller rillene på håndtaket eller ventilspindelen er skadet. Rillene er små tenner som ligger på enden av ventilspindelen og innsiden av kranen håndtaket, som griper inn i hverandre, fører til ventilspindelen for å slå når håndtaket svinger, slik at kranen slås på og av.

Bruksanvisning

1 Slå av vannstrømmen til dusjbatteri ved å lukke avløp hovedventil for huset ditt. Slå på en annen tappekran i huset for å sjekke at vanntilførselen er kuttet helt før du fortsetter.

2 Finn og ta ut festeskruen som holder kranen håndtaket på plass. Skruen kan være plassert under en hette i midten av håndtaket, eller det kan være i den side av håndtaket nær sin base. Avhengig av hvilken type skrue, må du kanskje en Phillips skrutrekker eller umbraconøkkel for å fjerne det.

3 Trekk håndtaket av kranen og undersøke splines eller små tenner inne i baksiden av håndtaket, på jakt etter skadde eller manglende tenner. Undersøk rillene på ventilspindelen hvor håndtaket satt, også på jakt etter skadde eller manglende tenner. Ta den gamle håndtaket med deg til en VVS forsyning butikken hvis du finner håndtakets splines er skadet for å finne en eksakt match for en erstatning håndtak.

4 Fjern eventuelle mutteren på ventilspindelen med en skiftenøkkel, og skru av metallmuffen som dekker resten av ventilspindelen eller sammenstillingen patron. Trekk ut metallpinne eller klipp fra ventilspindelen eller kassett, hvis man er til stede, ved hjelp av en nebbtang og skru ventilspindelen eller kassetten mot klokken for å fjerne den fra vannrør.

5 Fjern skruen fra enden av ventilspindelen sammenstillingen og gli av de forskjellige delene. Smør erstatnings skiver med rørlegger er fett før du legger pakkmutteren på ventilspindelen først, deretter tette, panser, panser vaskemaskin, stem, sete skiven og skruen tilbake på ventilspindelen forsamlingen i den rekkefølgen. Hvis du installerer en ny ventil patron, frakk gummiskiver på utsiden av kassetten med rørlegger er fett før du setter kassetten inn i vannrøret, med hakkene i patronen stille opp med hakkene i røret.

6 Monter kranen igjen ved å reversere fjerning trinnene du tok tidligere. Når du har satt kranen sammen igjen, inkludert erstatte håndtaket og dens skruen, gjenopprette vannet til kranen og resten av våtromsinnredning i huset ved å åpne hovedvannkranen.

Related Articles

  1. Hvordan fikse en ball dusjbatteri som ikke vil slå av
  2. Hvordan fikse et vindu klimaanlegget som fryser Up
  3. Hvordan fikse et toalett tank som ikke vil fylle
  4. Hvordan endre et enkelt dusjbatteri
  5. Hvordan fikse en Compression dusjbatteri
  6. Hvordan fikse en dør som ikke vil låse
  7. Hvordan fikse en Whirlpool vannvarmer som ikke Lighting
  8. Hvordan fikse en dør som svinger lukket av seg selv
  9. Hvordan fikse en toalett sisterne som lekker Underneath

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*