Hvordan fikse Lawn Mower Forgassere

Hvordan fikse Lawn Mower Forgassere


En forgasser er en mekanisk innretning som kombinerer luft og drivstoff i en forbrenningsmotor. Forgasseren kontrollerer strømmen av luft til en motor. Hastigheten på luften som kommer inn i motoren bestemmer mengden av lufttrykket i motoren. Lufttrykket påvirker mengden drivstoff som blir trukket inn i jet stream og til slutt inn i motoren. En gressklipper forgasseren er mindre enn de forgassere som finnes i motorkjøretøyer, men opererer i henhold til de samme mekaniske prinsipper. Denne artikkelen vil gi deg trinn-for-trinn-instruksjoner for å fikse din gressklipper er forgasseren.

Bruksanvisning

Fikse en gressklipper forgasseren

1 Fjern luftfilteret fra toppen av forgasseren. Hvis filteret er korrodert, lirke den løs med flat skrutrekker.

2 Skrubb området rundt filteret med stålbørste. Pop det nye luftfilteret på plass.

3 Skru strupeventilen ved hjelp av Phillips skrutrekker og fjerne den gamle skruen.

4 Oil strupeventilen i området rundt skruen med oljen kan og re-feste strupeventilen til innsiden av forgasseren ved hjelp av den nye svingbare skrue. Trykk strupeventilen et par ganger for å være sikker på at den roterer fritt.

5 Åpne drivstofftilførselen rommet og fjerne målestav med skiftenøkkel. Kast den gamle bolt som ble brukt for å feste målestaven til den mekaniske kobling.

6 Rengjør målestaven grundig med en tørr klut for å fjerne olje og andre rester. Om nødvendig, ta på litt WD-40 eller natron å løsne rester.

7 Oil mekanisk kobling som festes til toppen av målestaven. Sørg for at den mekaniske beveger seg fritt ved å trykke på det et par ganger.

8. Sett på toppen av målestaven til den mekaniske ved hjelp av nye 6-tommers stålbolt og skiftenøkkel.

9 Skru av flottørventilen med skiftenøkkel. Kontroller festeområde for korrosjon. Du kan være i stand til å rense festeområde med tørr klut, men hvis det er for mye rust flottørventilen må byttes ut.

10 Skrubb innsiden av brenseldysen med stålbørste for å sikre at munnstykket er veien til luftinntaket området er klar. Også skrubbe innsiden av flottørkammeret ved hjelp av stålbørste. Re-feste flottørventilen til innsiden av flottørkammeret ved hjelp av skiftenøkkel.

Hint

 • Du kan bestille reservedeler for en gressklipper forgasser fra en distributør av små motordeler, for eksempel utendørs Distributors.If tørr klut fjerner ikke korrosjon på de forskjellige delene, kan det være lurt å spraye bitene med WD-40 eller frakk dem i natron.
 • Bruk alltid passende klær når du arbeider med motordeler. Lange bukser, hansker, close-toed sko og vernebriller bør brukes til enhver tid.

Related Articles

 1. Hvordan Fest Lawn Mower Blades
 2. Hvordan fikse Lawn Burn
 3. Hvordan erstatte Lawn Mower Belter
 4. Hvordan fikse Lawn Tire Ruts
 5. Hvordan fikse Lawn Drenering
 6. Hvordan fikse Lawn Patches
 7. Hvordan Clean Lawn Mower tennplugger
 8. Hvordan fikse en Mower lokomotivet som Slår Over Easy men vil ikke starte
 9. Hvordan endre en MTD Lawn Mower Blade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*