Hvordan fikse Pella Storm dørlukkere

Hvordan fikse Pella Storm dørlukkere


Pella storm dører har en dørlukker med en en-touch-knappen. Over tid kan det dørlukker ikke fungerer ordentlig. Døren kan lukkes for raskt og smell stenge eller lukke for sakte, slik at døren synes fast. Den dørlukker kan også slutte å fungere helt. Du trenger å reparere eller erstatte et defekt dør nærmere.

Bruksanvisning

1 Juster hastigheten av dørlukkeren ved å finne justeringsskruen. Drei skruen med urviseren med en skrutrekker for å øke sin hastighet, og mot klokken for å senke hastigheten.

2 På en dør med to closers, hekt og justere en av gangen. Fjern justeringsskruen og åpne og lukke døren flere ganger, justere hastigheten på vedlagte dørlukker etter behov. Sett på justeringsskruen og skru den to ganger for å stramme. Gjenta for å justere andre nærmere.

3 Sett døren nærmere hvis den ikke kan justeres eller unnlater å holde døren åpen. Fjern skruene som fester nærmere døren. Fjern pinnen i døren braketten.

4 Ta tak i døren nærmere og roter den mot klokken. Skyv enden av tettere opp for å fjerne det fra nærmere basen. Gjenta for å fjerne en annen dørlukker.

5 Plasser enden av den nye nærmere over nærmere basen og skyv den ned. Roter nærmere klokken slik at knappen er på toppen. Sett pinnen i døren braketten og lukk døren. Sette inn skruer gjennom døren braketten og inn i døren. Vri med klokken for å stramme. Gjenta for å installere en ekstra dør nærmere.

6 Fjern klipp fra døren nærmere og kast. Skru justeringsskruene med eller mot klokken for å justere hastigheten.

Related Articles

  1. Hvordan fikse en Storm Door
  2. Hvordan fikse en storm dør som ikke vil lukke
  3. Hvordan fikse en fallende gipstak
  4. Hvordan fikse en Knurring Toalett
  5. Hvordan fikse en ødelagt Utenfor Drywall Corner
  6. Hvordan fikse et hull i paneling
  7. Pella Storm Door Installasjon
  8. Hvordan fikse Hard, klumpete Jord
  9. Hvordan fikse Craftsman plen traktor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*