Hvordan finne ut effektiviteten av My Furnace

Hvordan finne ut effektiviteten av My Furnace


Å vite effektiviteten av din ovn er nøkkelen til å avgjøre hvor effektivt hjemmet ditt blir oppvarmet. Når du har denne informasjonen, kan du gjøre eventuelle nødvendige justeringer, om du vurderer en oppgradering til din ovn eller har tenkt å beholde den eksisterende. Finne ut effektiviteten av din ovn er ikke noe som må gjøres av en profesjonell og kan hjelpe deg med å avgjøre hvorvidt den gamle enheten er verdt å bruke.

Bruksanvisning

En Bestem hvor mange British Thermal Units (BTU) du trenger for å varme opp boligen din. Det finnes flere online kalkulatorer tilgjengelig, for eksempel HeaterShop.com, hvor du vil legge inn rommets dimensjon, takhøyde og ønsket temperatur for å komme frem til dette tallet.

2 Se på ovnen selv. Mesteparten av tiden, er dens effektivitet noteres på ovnens overflateplate. Hvis din ovn er bare 80 prosent effektiv, og du trenger 100.000 BTU å varme opp hele hjemmet, trenger du en ovn som utganger 125.000 BTU på 100 prosent. Hvis den faktiske produksjonen er for lav, er det du bruker for mye energi og er ikke effektivt varme opp hjemmet. Hvis produksjonen er for høy, enheten vil kort syklus, ofte å slå av og på, potensielt skadelige enheten over tid.

3 Skaff serienummer eller modellnummeret på ovnen hvis ovnen ikke liste sin effektivitet prosentandel. En av disse tallene vil bli oppført på ovnen selv eller kompressoren utenfor.

4 Søk etter modellen eller serienummer på produsentens nettsted for å oppnå effektivitets. Hvis effektiviteten informasjonen ikke er oppført på nettstedet, kan du kontakte produsenten direkte med din modell og serienummer informasjon og få virkningsgrad direkte fra selskapet. Når du har fått rating (prosent), kan du beregne effektiviteten av din ovn som noterte i trinn 1.

Related Articles

  1. Hvordan finne ut hva størrelse Furnace du trenger
  2. Hvordan finne BTU for en Gas Furnace
  3. Hvordan finne den beste Outdoor Wood Furnace
  4. Hvordan finne Filter for din Gas Furnace
  5. Hvordan finne riktig størrelse på Furnace Trengs for et hjem?
  6. Hvordan finne BTU vurdering på en Furnace
  7. Hvordan finne en gnisttenner på en Furnace
  8. Hvordan finne Pilot Light på en Furnace
  9. Hvordan finne dato for en Miller Furnace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*