Hvordan forberede en Sub Base for Paver Brick

Hvordan forberede en Sub Base for Paver Brick


Murstein gjør en utmerket rydder materiale forutsatt at de er riktig installert. Etter tid, kan feilaktig lagt murstein terrasser, oppkjørsler og gangveier blir stygge som telehiv flytte og ta bort individuelle murstein eller murstein uten skikkelig under-støtte skulle sprekke. Weed og mose kontroll kan også være mer av et problem hvis grunnlaget for en murstein gangvei eller annet asfaltering prosjektet ikke er skikkelig forberedt.

Bruksanvisning

Grav Paving Base

1 Bruk en spade eller traktor å grave ca 7 inches av jord fra området du har tenkt å rydde. Dette vil tillate deg å lage og kontrollere en støtdempende underlag for murstein pavers som vil være stabil og støttende selv når underliggende grunnforhold endres som følge av fuktighet eller kulde.

2 Line det utgravde området med perforert plate plast. Perforeringene vil tillate vann å renne nedover i den underliggende jord, men plastlaget vil fortsatt være svært effektiv i å hindre fremvekst av skjemmende og til og med skadelig ugress.

3. Dekk plast med et sjikt av 3/4-tommers grus. Rake grus eller tamp det til fots eller med en spesiell stamping verktøy til det vises relativt nivå og kompakt. Det er ikke nødvendig på dette stadiet til nivå stiftelsen helt. Du vil oppnå dette med neste lag.

4 Sett inn en plast eller metall kanter materiale på omkretsen av prosjektet. Til syvende og sist skal det kantskjærer stikke ikke mer enn en tomme over jordnivået og utleggingsnivå som vil være i flukt med hverandre. På denne måten kanter vil bli nesten usynlig, og vil ikke forstyrre driften av plenen rengjøringsmaskiner.

5 Gradvis legge et jevnt lag av stein støv eller sand å sørge for at de første søknads penetrerer og puter steinen laget. Når det er oppnådd fortsette å legge stein støv eller sand til den er ca 3/4 tommers - pluss dybden av paver - under jorda linje. Murstein veidekke vil bli satt inn i denne base og vil fortsette å gjøre opp etterpå, så til slutt, ved hjelp av den ekstra 3/4-tommers pute, vil de være omtrent på samme nivå som den omgivende jord. Den ekstra kanter vil hindre vann, og med det, jord avrenning på asfaltering.

6 Bruk kanten av et bord til nivå toppen av steinstøv eller sandlag før du begynner å legge murstein. Begynn å installere asfaltering ved hjelp av en gummihammer for å sette hver utlegger på plass. Hold et nivå på hånden for å overvåke den konsekvens av arbeidet ditt.

Related Articles

  1. Hvordan forberede en dusj base for Tile
  2. Hvordan lage en Sub Base for en Garden Shed
  3. Hvordan beregne en Sand Base for Paver Stones
  4. Hvordan bygge en sand base for en Tile Brick Patio
  5. Hvordan forberede en innkjørsel for Crusher Rock
  6. Hvordan forberede en Plywood undergulv for Hardwood
  7. Hvordan forberede et flatt tak for en orkan
  8. Hvordan Hell en Betong Toe for Paver Soldiers
  9. Hvordan forberede en Metal Planter for blomster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*