Hvordan Grass Under en resultatløst Mulberry Tree

Hvordan Grass Under en resultatløst Mulberry Tree


Økende gress under resultatløst morbær trær er ganske mye enklere enn å vokse den under tyngre skygge fra lønn, eik og bartrær. Mer lys kan filtrere gjennom en Mulberry baldakin fordi det er tynnere, og lys bidrar gress vokse. Husk at de fleste gress krever full sol, så velg skyggen gress sortar som er bedre tilpasset å senke lys. Beskjær din morbær å tillate så mye lys som mulig å nå bakken, gjennom toppen og sidene av kalesjen.

Bruksanvisning

1 Beskjær morbær trær for å øke høyden på kalesjen til minst 6 fot, slik at mer sidelys å nå bakken i morgen og kveld. Angle kuttet ned og bort å forlate en 1/2-inch spire som vil tappe fukt og leges raskt; bruke en beskjæring sag eller lang håndtert hagesaks.

2 Flytt så høyt i Mulberry baldakin som du kan nå med en stang-håndtert beskjæring sag. Trim lemmer som krysser eller gni mot hverandre. Rake opp løv og kvister for å fjerne jord inne i dripline av morbær. Posen og kast prunings i tunet søppelposer.

3 Dyrke jord under morbær til en dybde på 3 inches med en spade. Test med spaden punkt for side røtter før du påfører din totalvekt for å unngå å kutte dem. Bryt opp komprimert jord og rake det glatt. Endre med en 2-tommers lag av matjord for å legge til næringsstoffer. Unngå pæling jord mot stammen av morbær.

4 Vann jorda før det er fuktig til en dybde på 2 inches, men ikke før det er soggy. Broadcast gressfrø for hånd med en hastighet på 1 oz. per 10 kvadrat. Dekk med halm å beskytte frø fra fugler. Hold jorden jevnt fuktig under spiring perioden, som varer sju til ti dager. Ta av halm når spirer vises.

5 Vann bare når bakken er tørr i sommermånedene. Gjødsle en gang i året med en 10-10-10 gjødsel, å følge instruksjonene på pakken, men dele proporsjoner for sol-elskende gress med halvparten. Påfør gjødsel når bakken er tørr, og deretter vanne det i så den livnære ned til røttene.

6 Grow gress 3 inches høy før klippingen for å redusere stress på bladverket. Større overflateareal på hvert blad vil tillate det å absorbere mer lys. Rake opp løv og kvister fra morbær raskt for å holde dem fra å blokkere lys og fuktighet.

Related Articles

  1. Hvordan å kutte ned et resultatløst Mulberry Tree
  2. Hva spiser barken av et resultatløst Mulberry Tree?
  3. Må jeg å beskjære et resultatløst Mulberry Tree?
  4. Resultatløs Mulberry Tree Bark Damage
  5. Hvordan å beskjære et resultatløst Pear Tree
  6. Hvordan Grow en Mulberry Tree (hvitmorbær)
  7. Hvordan Trim Weeping Mulberry Trees
  8. Hvordan bli kvitt en Mulberry Tree
  9. Nytteløs Mulberry Tre Diseases

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*