Hvordan Grow Big Grønnsaker

Hvordan Grow Big Grønnsaker


Enten du er ny til hagearbeid, eller har vært hagearbeid i mange år, er målet for å dyrke grønnsaker til å vokse store, saftige frukter som gir næring og smak familien forventer. Det er ingen magisk stoff å lage store grønnsaker, med mindre selvfølgelig du vokser et utvalg som produserer store frukter; men hvis du følger gode hagearbeid teknikker, vil du produsere sunn, robust frukt full av smak.

Bruksanvisning

1 Velg et område for hagen din som er godt drenert og mottar full sol for en minst seks til åtte timer i døgnet. Observere området i løpet av dagen, og husk at trær kan kaste en skygge på området når de har leaved-helt ut. Unngå områder der jord forblir soggy etter regn, eller har stående vann tidlig på våren.

2 Test din jord før forberede hagen sengen. Kjøp en billig kit på din lokale maskin eller hjemme forbedring butikken for å utføre din egen jord test. Følg instruksjonene som er inkludert i pakken for å teste jorda. Ta kontakt med din lokale universitetet samarbeidende forlengelse kontor for å få jord testet profesjonelt, hvis du foretrekker det. For en liten avgift, kan du sende en jordprøve til dem for analyse.

3 Klargjør hagen sengen ved tilling til en dybde på åtte til ti inches. Fjern eventuelle steiner eller annet rusk. Legg alle anbefalte endringer og jobbe dem godt.

4 Plant frø eller stiklinger følgende anbefalte dybde og avstand. Unngå fristelsen til å overfylle grønnsaker, da dette vil hemme veksten og redusere størrelsen på frukten.

5 Sørg for tilstrekkelig vann. Planter krever mer vann under fruktproduksjon. Unnlatelse av å gi tilstrekkelig vann vil hemme veksten av grønnsaker. Som en generell regel, la jorda tørke litt før vanning. Enkelte planter krever mer eller mindre vann. Se alltid til de økende behovene til dine spesifikke vegetabilske planter.

6. Påfør vannløselig gjødsel annenhver uke gjennom hele sommeren for å øke veksten og oppmuntre fruiting. Gjødsel høy i fosfor fremme blomstringen og frukt formasjon. De som høy i nitrogen oppmuntre frodige, grønne blader, men kan hemme fruiting.

7 Fjern alle ugress som vokser nær plantene dine. Ikke bare gjør de gjør det vanskelig å høste grønnsaker, de rane dem for verdifulle næringsstoffer og fuktighet. Trekk ugress fra røttene eller klippe dem med bladet på en hakke. Vær forsiktig for ikke å forstyrre røttene av grønnsaker.

8 Overvåk hagen din nøye for eventuelle tegn på insekter eller sykdom, og behandler omgående. Sykdom sprer seg raskt og kan skade hele avlingen dersom ikke behandlet umiddelbart.

Related Articles

  1. Hvordan Grow Miniature grønnsaker for restauranter
  2. Hvordan Grow en grønnsaks Patch
  3. Hvordan Grow Giant Grønnsaker
  4. Hvordan Grow asiatiske grønnsaker
  5. Hvordan Grow vinter grønnsaker i New Zealand
  6. Hvordan Grow Klatring Grønnsaker nærheten av et hus
  7. Hvordan Grow Miniature Grønnsaker
  8. Hvordan Grow Tropical Grønnsaker
  9. Hvordan Grow Seedless Grønnsaker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*