Hvordan Grow en grønnsaks Patch

Du trenger ikke å ha et stort stykke land eller selv har kunnskap om jordbruk for å kunne vokse en grønnsak patch. Med bare litt omsorg, tid og tålmodighet, kan hvem som helst plante en liten avling av grønnsaker.

Bruksanvisning

Hvordan å vokse en grønnsaks Patch

1 Velg et sted i hagen din hvor det er sol for det meste av dagen. Unngå å velge et sted som er i nærheten av et stort tre på grunn av det faktum at fugler, ekorn og andre tre innbyggere kan spise plantene dine.

2 Arbeid bakken med spade eller ved hjelp av en jordfreser. Hvis du bruker en spade eller spade, grave en grøft rundt omkretsen av tomten, og deretter bruke en graving gaffel til videre løsne jord. Hvis du bruker en jordfreser, plog i en langsom, men jevn fart, slik at roret til å synke ned i jorda.
Uansett hvilken metode du bruker for å bryte opp bakken, bør du grave minst seks inches i jorden for å fjerne røttene av gress og andre ugress fra hagen spot.

3 Bruk en rake, fjerne gress, ugress, pinner og steiner som ble dyrket opp. Den dyrket område bør være fri for rusk.

4 Legg kompost mens pløying. Etter å ha fjernet gress, steiner og pinner fra pløyd området, legge kompost og arbeid det inn i jorda. Kompost er avgjørende for en vellykket grønnsak patch fordi det legger næringsstoffer og vitaminer tilbake til jorden.

5 Marker rader. Med en hage hakke, danne rader som vil dele de ulike plantene i hagen. Planting i rader skaper en organisert hageområde. Lage rader gjør også luking og gå gjennom hagen enklere å gjøre.

6 Les en Bondens Almanac. Bondens almanakker kan finnes i tidsskrifthyller i de fleste butikker. Det gir deg plante informasjon som er spesifikk for ditt område. Etter opplysningene i almanakken vil hjelpe deg å plante grønnsaker i henhold til regionens gjennomsnittlig klima og månefasene.

7 Plant grønnsaker. Beløpet du plante vil avhenge sterkt av størrelsen på hagen din lapp og hvor mye av hver grønnsak du ønsker å heve. Les voksende instruksjonene på hvert frø pakke eller plante container. Noen frø har spesifikke planting dybder.

8 Forbered trellises, bur eller stakes. Planter som pole bønner og erter trenger et sted å vokse vertikalt. Plasser et espalier bak radene som inneholder Vining planter. Planter som tomater, okra og noen varianter av pepper planter trenger støtte fra bur eller stakes kjøring i bakken.

9 feed plantene dine. Minst en gang hver uke, bland plante mat, for eksempel Scott Miracle Gro, i vannet når vanning i hagen. Plant mat gir vitaminer og mineraler som bidrar til å produsere grønnsaker til sitt maksimale potensiale.

Hint

 • Coral paneler gjør solide trellises og kan brukes om igjen år etter år.
 • Unngå å plante grønnsaker som meloner, gresskar og squash for nær hverandre. Disse plantene spredt og krever mye plass til å vokse.

Related Articles

 1. Hvordan Grow Miniature grønnsaker for restauranter
 2. Hvordan Grow australske Grønnsaker
 3. Hvordan Grow Klatring Grønnsaker nærheten av et hus
 4. Hvordan Grow asiatiske grønnsaker
 5. Hvordan Grow vinter grønnsaker i New Zealand
 6. Hvordan Grow Miniature Grønnsaker
 7. Hvordan Grow Tropical Grønnsaker
 8. Hvordan Grow Big Grønnsaker
 9. Hvordan Grow Seedless Grønnsaker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*