Hvordan Grow Klatring Grønnsaker nærheten av et hus

Hvordan Grow Klatring Grønnsaker nærheten av et hus


Ikke alle har en halv acre bak huset for å plante en viltvoksende, mangefasettert grønnsakshage, bær patch og frukthage. Mindre hager er også lettere å stelle, og generelt tar mindre tid. Du kan maksimere produktiviteten i enda en liten hage med "vokser vertikalt", eller slik Vining grønnsaker til å vokse opp i stedet for ut. Sør- eller vestvendte steder kan være mest solrike, men i noen klima vil de bli for varmt for sommer grønnsaker. Fullt vurdere situasjonen før de bestemmer hva du skal plante og hvor å plante den.

Bruksanvisning

1 Velg en plantestedet som får rikelig med full sol, minst seks til åtte timer per dag. Planting nettstedet kan være hvilken som helst lengde, men må være minst tre eller fire dypt. Sørg for at det er tilstrekkelig plass til å møte behovene til de plantene du ønsker å vokse.

2 Velg plantestøtter som passer plassen og også tillate god plass for plantevekst og god luftsirkulasjon rundt plantene. Plant på eksisterende gjerder også, som kan øke personvern og estetisk appell.

3 Dig og slå over jorden til en dybde på minst 10 til 12 inches. Legg 2 til 4 inches av kompost og annet organisk materiale over hele planting området. Bland jord og endringer grundig.

4 Oppreiste anlegget støtter hvor de vil stå for sesongen. Sørg for at de er skikkelig satset eller på annen måte godt støttet, for å tåle vekten av voksende vegetabilsk planter.

5 Plant grønnsaksfrø og transplantasjon start planter når jorda er grundig varm om våren. Finn grønnsaker i den mest egnede område for hver rekke, ved siden av hagen bærere. Vann både frø og transplantasjoner grundig.

6 Etter grønnsaker planter er godt i gang, i to eller tre uker, gjelder en god generell hage gjødsel som 10-10-10 tilknytning til rot områder og forsiktig skrape det ned i jorda. Ikke forstyrr eller skade planterøttene. Vann grundig, soaking hele planting området.

Hint

 • Hvis jorda ved siden av et hus er begrenset, utvide vertikal grønnsakshage ved å legge halv vin fat eller andre store beholdere som er store nok til å inneholde plantestøttene.
 • Ulike polet bønne varianter, Vining eller ubestemte tomater og agurker er sommer grønnsaker godt egnet for vertikal dyrking.
 • I områder med en lang sommer vekstsesongen prøve vinter squash, gresskar, gresskar og også cantaloupe og andre meloner - squash slektninger - på gjerder eller svært store, solide støtter eller gjerder. Individuelle frukt må støttes med strimler av netting eller gammel strømpebukse.
 • Peas - inkludert sukkererter, engelsk erter og blomstring søte erter - er kjølig vær planter ideell for vertikale støtter.

Related Articles

 1. Hvordan Grow en grønnsaks Patch
 2. Hvordan Grow Miniature grønnsaker for restauranter
 3. Hvordan Grow Klatring Hybrid Tea Roses
 4. Hvordan Grow Tropical Grønnsaker
 5. Hvordan Grow Klatring roser i potter
 6. Hvordan Grow Klatring rosebusker
 7. Hvordan Grow Klatring Asalea
 8. Hvordan Grow asiatiske grønnsaker
 9. Hvordan Grow økologiske grønnsaker i containere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*