Hvordan Grow Miniature grønnsaker for restauranter

Hvordan Grow Miniature grønnsaker for restauranter


Miniatyr grønnsaker er en klasse av spesialitet grønnsaksproduksjon for salg til eksklusive restauranter og forbruker gourmet butikker. Ifølge University of Florida Extension, miniatyr grønnsaker gir stor produsere dyrkere mulighet for markedet mangfold og små dyrkere en konkurransedyktig salgsopsjon. Grow miniatyr grønnsaker ved hjelp av standard markeds voksende teknikker, velge dverg og tidlig modning varianter, og planting med nærmere avstand enn for full størrelse grønnsaksproduksjon. Arbeid med restauranter i området for å utvikle miniatyr vegetabilske kombinasjoner som fungerer med sin meny og innredning for optimal salg innen 3 år.

Bruksanvisning

1 Velg frø for en rekke miniatyr vegetabilske varianter. Ta med et sett med salat grønnsaker (Tom Thumb salat, dverg søte erter, cherry eller drue tomater og miniatyr agurker), rot og vintreet grønnsaker (fingerling poteter, rund eller miniatyr gulrøtter og varianter av neper, rødbeter og zucchini som kan høstes små), og dverg sortar av middag-plate grønnsaker, som kan serveres hele (aubergine, bell og chilipepper, Jack-være-små gresskar og pattypan squash). Legg noen kort-sesongen i full størrelse grønnsaksfrø som kan plantes tett sammen eller høstes tidlig for miniatyrer, slik som mais for baby mais avlinger og kål for individuelle servering størrelse kål hoder.

2 Start miniatyr grønnsaksfrø i 2-tommers celle pakker i skuffene så tidlig i sesongen som din vekstforhold og hagebruk infrastruktur tillatelse. Følg frø pakke retninger for å plante dybder for alle varianter. Vann frøplanter regelmessig med en fortynnet oppløsning av væske fisk emulsjon, ved hjelp av regnvann eller brønnvann for å unngå klor og andre tilsetningsstoffer som kan forstyrre frøspiring.

3 Forbered hagen senger til miniatyr grønnsaksproduksjon ved å slå i rikelig mengder vellagret kompost. Legg frø måltid, en høy nitrogen organisk materiale som selges som fôr i gården butikker, til noen senger som skal brukes til salat, kål eller annen grønn grønn grønnsaksproduksjon.

4 Transplant frøplanter til hagen etter de plante-avstands retninger på frøposene for miniatyr og dverg varianter. Plant i full størrelse varianter som du vokser for tidlig høst (kål, rødbeter, neper og kålrabi) til halve planteavstanden avstand anbefales på frøet pakke. Bruk en blokk planting konfigurasjon, planting forskjøvet rader, hver plassert på avstand anbefalt for i-rad planting. Hold planting blokker til ca 3 fot bred for enkel tilgang for høsting.

5 Høste dine miniatyr grønnsaker raskt, og levere dem til restauranter innen 24 timer etter høsting. Tenk boksing produsere i blandede sett, for eksempel en salat pakke eller en asiatisk grønnsaker pakke, for å hjelpe restaurant kokker og innkjøpere bedre visualisere hvordan miniatyr grønnsaker kan forbedre sine menyen tilbud.

6 Ta kontakt med kokker og innkjøpere på restaurantene du tjenesteytere om andre miniatyr grønnsaker som kan fungere med sin meny planlegging og presentasjon. Utvikle en allianse med restaurant kunder for å informere dem om nye utbygginger i tilgjengeligheten av miniatyr grønnsaker, og bruke deres tilbakemeldinger og preferanser for å velge frøvarianter for fremtidige plantings.

Hint

 • Stick med vegetabilske varianter spesielt avlet for miniatyr produksjon. Mange grønnsaker ikke er moden ved små størrelser, og selv om de kan brukes til dekorative formål, de er utilstrekkelige for restaurant bruk.
 • Starte flere sett med miniatyr grønnsaksfrø når hagen din transplantasjoner begynne å blomstre for å sikre kontinuerlig produksjon.

Related Articles

 1. Hvordan Grow Miniature Grønnsaker
 2. Hvordan Grow Store Grønnsaker
 3. Hvordan Grow økologiske grønnsaker i Sør-Afrika
 4. Hvordan Grow en grønnsaks Patch
 5. Hvordan Grow vinter grønnsaker i New Zealand
 6. Hvordan Grow Tropical Grønnsaker
 7. Hvordan Grow Vining Grønnsaker
 8. Hvordan Grow Mini Grønnsaker
 9. Hvordan Grow & Harvests Grønnsaker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*