Hvordan Grow Miniature Grønnsaker

Hvordan Grow Miniature Grønnsaker


Første populære i Europa og amerikanske gourmetrestauranter, miniatyr grønnsaker er nå allment tilgjengelig for amerikanske forbrukere i vanlige supermarkeder og spesialforretninger, ifølge Cornell University Extension. Alle varianter av miniatyr grønnsaker tilgjengelig i dag er en av to typer - de som naturlig produsere miniatyr modne frukter og de som produserer miniatyr frukt når vokst tett sammen. Noen grønnsaker er egnet for fremstilling av miniatyr; tilbringe litt tid med et frø katalog eller to for å finne ut hvilke som vil fungere for hagen din.

Bruksanvisning

1 Klargjør jord i grønnsakshagen på samme måte som du gjør den klar for å vokse i full størrelse varianter av grønnsaker. Legg til minst en tomme hver av kompost og torvmose til overflaten av jorden. Innlemme dem i hagen sengen ved å slå jord over med en hage spade eller pløying med en rototiller.

2 Velg varianter av grønnsaker avlet for å produsere små, modne frukter og / eller varianter som produserer mindre frukt når vokst tettere sammen. Mange frø kataloger har spesielle seksjoner viet bare til miniatyrer.

3 Plant frø eller transplantasjoner av varianter som naturlig produserer mindre frukt følgende timeplanen på de individuelle frø eller omsorg pinne. Salat, spinat og rotfrukter som reddiker, gulrøtter og neper, foretrekker kjølig vær og bør plantes tidlig på våren. Plant mais, squash, tomater, melon, aubergine og paprika på forsommeren, etter at jorda har varmet opp og all fare for frost er over.

4 Plant frø eller transplantasjoner tettere sammen om å plante varianter av full størrelse grønnsaker som vokser mindre ved forfall hvis plantene dyrkes tett sammen. Som en generell veiledning, plante dem om lag 30 til 40 prosent nærmere enn anbefalt på frø pakken eller omsorg pinne.

5 Sow frøene av begge typer miniatyr grønnsaker i blokker eller brede rader for å øke utbyttet. Brede rader er strimler av frø sådd ved å kringkaste frøene over et stort rad ca 6 til 12 inches bredt, snarere enn å så en rad med frø i en rett linje fra den ene kanten av hagen til den andre.

6 overvåke veksten av miniatyr grønnsaker daglig. Fordi det er nødvendig å velge grønnsakene mens ganske liten, modne de raskt og kan like raskt bli overmoden eller for stor til å tas i betraktning miniatyr, avhengig av variasjon.

Related Articles

  1. Hvordan Grow Miniature grønnsaker for restauranter
  2. Hvordan Grow Store Grønnsaker
  3. Hvordan Grow økologiske grønnsaker i Sør-Afrika
  4. Hvordan Grow en grønnsaks Patch
  5. Hvordan Grow asiatiske grønnsaker
  6. Hvordan Grow vinter grønnsaker i New Zealand
  7. Hvordan Grow Miniature Corn
  8. Hvordan Grow & selge grønnsaker
  9. Hvordan Grow en grønnsaker og frukt hage i Arizona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*