Hvordan Grow Orchids på Fern Trees

Hvordan Grow Orchids på Fern Trees


I vill tilstand, tropiske orkideer er epiphytes som vokser på verter - spesielt trær. Gartnere kan simulere treet miljøet ved å senke orkideer i trebregne bark eller lignende materiale, men et alternativ er å feste orkideer til trær for mer naturlig vekst. Enten du legge til en enkelt, fargerik blomst å overraske tilskuere eller spiral orkideer rundt stammen for en dramatisk look, vokser orkideer på en bregne tre gir liv til en tropisk hage.

Bruksanvisning

1 Velg en orkidé som passer dens fremtid bregne treet vert og ditt miljø. Noen orkideer - som Vandas og Schomburgkias - setter pris på mye sollys og trives på åpen baldakin trær. Orchids som cattleyas, oncidiums og Phalaenopsis foretrekker svakt lys under en tykkere baldakin av fern blader.

2 Velg et sted på stammen som gir beskyttelse mot sterk vind og regn som kan skade orkidé. Hvis området er utsatt for kald vind fra nord, for eksempel velge en sørvendt flekk på stammen, som orkide dyrker David Schaffter anbefaler på East Everglades Orchids Society hjemmeside.

3 Plasser orkide på bregne stammen når roten aktivitet begynner, vanligvis på potting tiden like før eller etter blomstringen. Tidlig vår er også en smart tid å feste orkide, da dette gir det hele sommeren til å fusjonere med stammen.

4 Wrap bomull hyssing rundt orkide røtter og trestamme for å holde den på plass. Denne strengen er trygt for miljøet og vil brytes ned i et år, forlater orkide godt festet til stammen. Alternativt varmt lim orkide psuedobulb eller rhizome til stammen. Hvis du bruker syntetiske bånd som ikke brytes ned, løsne dem som orkide er stilkene forlenge og fjerne dem etter ett eller to år, når orkideen har festet seg fast til bregne.

5 Mist orkide røtter med en slange eller sprinkler på en daglig basis for de første månedene. Fordi vann drypper ned stammen, bort fra orkide, er regelmessig vanning er nødvendig for å hindre at orkidé fra dehydrerende. Etter å etablere sitt forhold med treet, kan orkide klare seg selv som det ville i naturen, beautifying hagen din uten omfattende omsorg.

Hint

  • Ikke ta med en barriere av mose eller andre materialer mellom orkide og trestamme. Foruten å samle unødvendig fuktighet som kan føre til råte, hindrer dette også orkide røtter fra å feste direkte til treet.

Related Articles

  1. Hvordan Grow Søt Bay Tree
  2. Hvordan Grow en Bonsai Fruit Tree
  3. Hvordan Grow en Bald Cypress Tree
  4. Hvordan Grow Orchids i tre Baskets
  5. Hvordan Grow en mynt Spot Tre Fern
  6. Hvordan Grow Orchids & Hagebruk
  7. Hvordan Grow Orchids på Cork
  8. Hvordan Grow Orchid Planter Outdoors
  9. Hvordan Grow stauder Under Pine Trees

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*