Hvordan Grow salatboller

Hvordan Grow salatboller


De fleste er klar over at de bør spise en rekke grønnsaker hver dag, inkludert grønne blader, men de tror ikke at de har plass til å dyrke sin egen. De kompromiss ved å kjøpe isbergsalat, med nesten ingen smak, eller dyre poser med blandet salat blader. Hopp bekostning og gi litt variasjon i kostholdet ditt ved å dyrke din egen salat bolle hage på terrassen eller i et solrikt vindu. Mangfoldet av planter vil legge smak til kosthold og kostnadene vil være bare noen få pennies hver dag for frisk salat gjennom hele sommeren.

Bruksanvisning

1 Kjøp en tallerken hage planter som er minst 12 inches tvers og 3 inches dyp. Sørg for at planter har et hull i midten av bunnen for å drenere overflødig vann.

2 Legg et kaffefilter over midten av hullet slik at vannet kan renne ut, men skitt vil forbli i planter. Fyll planter med ny pottejord inntil nivået av jordsmonnet er 1/2 tomme under kanten av planter.

3 Plant en rekke salat frøplanter i potting jord. Plant hver frøplante på samme nivå som den vokste i frøplante potten. Plant hver salat frøplante 3 inches fra de andre, for å gi dem rom til å vokse. Lettuces i denne hagen kan vokse tettere enn de plantet utenfor, så vil du bli tynning dem daglig, og de vil ikke vokse til full størrelse og mengden hverandre ut.

4 Vann salat bolle hage grundig og sett den i et solrikt vindu. Sjekk jorda daglig og vanne planter hver gang det tørker ut. Du må kanskje vanne den hver dag eller oftere, avhengig av hvor planter er og hvor varmt været er. Slå bolle hver gang du vanner det slik at ulike sider av plantene får sol hver dag.

5 Gjødsle hagen din om tre uker etter at du plante den ut med en flytende 10-10-10 gjødsel. Dette vil bidra til bladene å vokse etter røttene har blitt etablert.

6 klipp av salatblad fra hver plante som det vokser seg større. Mindre blader vil vokse mellom og under de større, og klipping de større bladene vil gi de mindre bladene plass til å vokse. Bruk større snipped bladene til å lage en frisk ny salat hver dag.

Hint

  • Velg en rekke former og farger på salat for de mest attraktive hagen. Se etter varianter som er lys grønn, mørk grønn og rød, og har ruffled eller spisse blader.

Related Articles

  1. Hvordan Grow Allium
  2. Hvordan Grow Moonflowers & Primrose
  3. Hvordan Grow Petunias innendørs
  4. Hvordan Grow Bellflower
  5. Hvordan Grow Solenostemon
  6. Hvordan Grow Mugo Pine
  7. Hvordan Grow Verbena officin
  8. Hvordan Grow Fugleredet Fern Potteplanter
  9. Hvordan Grow Multiplex Bamboo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*