Hvordan Grow Seedless Grønnsaker

Hvordan Grow Seedless Grønnsaker


En av de mest favoriserte utviklingen med gartneren har vært dannelsen av hybride planter som er steinfrie. Fordelene er mange, inkludert tomat skiver som alle er "kjøtt," vannmeloner uten frø som gjør piknik penere, og et utvalg av råvarer som er kraftigere på grunn av en lavere vannvolum. Økende disse frukt og grønnsaker er ikke så vanskelig som man skulle tro. Selv en begynnelse gartner kan ha suksess med disse plantene. Økende stenfrie grønnsaker er egentlig ikke noe annet enn å dyrke grønnsaker med frø fra en hage perspektiv.

Bruksanvisning

1 Skaffe frø. Fordi stenfrie grønnsaker er alle hybrider, vil du ikke være i stand til å høste frø fra dem. Kontakt din lokale barnehage eller favoritt hagearbeid katalog for en liste over stenfrie grønnsaker.

2 Følg instruksjonene fra frøet pakker. Alle frø pakker har anbefalinger for jord, lys og de beste planting datoer. Thse er generelle regler, imidlertid, og du må ta lokale vekstforhold i betraktning. Hvis du er en nybegynner til hagearbeid, kontakt din lokale konserveringsavdeling eller forlengelse kontor om vekstforhold, eller spør din hage naboer.

3 Se for skadedyr. Mens de fleste seedless hybrid grønnsaker tilby noen motstand mot mugg og bugs, det er andre rovdyr som fugler, groundhogs og føflekker som du trenger for å være på utkikk etter i hagen din. Eliminere slike trusler.

Related Articles

  1. Hvordan Grow Seedless Frukt
  2. Hvordan Grow Store Grønnsaker
  3. Hvordan Grow økologiske grønnsaker i Sør-Afrika
  4. Hvordan Grow Miniature grønnsaker for restauranter
  5. Hvordan Grow en grønnsaks Patch
  6. Hvordan Grow asiatiske grønnsaker
  7. Hvordan Grow vinter grønnsaker i New Zealand
  8. Hvordan Grow Seedless Vannmeloner
  9. Hvordan Grow & selge grønnsaker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*