Hvordan Grow vinter grønnsaker i New Zealand

Hvordan Grow vinter grønnsaker i New Zealand


Grønnsakshager presentere en sjanse til å komme utenfor og nyte luft og jord, og også slå i en verdifull høst når den tid kommer. Selv om sommeren grønnsaker som tomater, paprika og bønner er populære, kan vinterhager også være produktiv med kald-sesongen planter som salat, hvitløk og rutabagas. Områder som New Zealand, hvor selv de kaldeste regionen synker til bare 40 grader Fahrenheit i løpet av de kjølige månedene, gjør vinterhage en grei prosess. Følg riktig timing og plante de riktige grønnsaker for en vinter grønnsakshage i New Zealand.

Bruksanvisning

1 Start vintergrønnsakshage til rett tid, basert på frost datoer i ditt område. Planene skal ha tid til å modnes før den første frosten, så beregn planting dato basert på lengden av en plante gitt vekstsesong og din egen fall frost. Frost i New Zealand varierer fra april i Alexandra til juni i Auckland, mens veggie forfall priser varierer fra 40 til 80 dager. Plant høsten og vinteren grønnsaker som starter i januar-mars, henholdsvis.

2 Plant grønnsaker som er hardføre for kaldt til å sikre deres overlevelse. Grow salat, brokkoli, rosenkål, grønnkål, gulrøtter, rødbeter, neper, vårløk, persille, koriander, spinat, rutabagas, neper og pastinakk, og supplere dem med dine favoritt rotfrukter.

3 Sett grønnsakene på et sted hvor de vil motta åtte timer med full sol hver dag, samt god drenering. Solen er spesielt viktig i de kalde månedene, når luft og jord temperaturer er lavere. Bland en kombinasjon av halv rask drenering jord og halvparten organisk kompost til toppen 6 inches av din planting området, og bland 10-10-10 eller organisk gjødsel i toppen tomme av jord. Plant hver frøplante på sitt ønsket dybde og avstand.

4 Vann i hagen med 2 inches av vann i uken for å opprettholde god jordfuktighet, men bruker hånden vanning bare å supplere New Zealands nedbør. Mulch hagen med 3 til 4 inches av organisk mulch for å opprettholde jord varme og fuktighet for plantene. Mate hagen med 10-10-10 gjødsel halvveis gjennom vekstsesongen.

5 Høst grønnsaker på sin tidslinje. Rot avlinger vokse og modnes for innhøsting når som helst mellom planting og modenhet, mens Bush og vintreet avlinger vise sin frukt for testing. Vedlikeholde hagen gjennom vinteren og plante den på nytt i løpet av våren.

Related Articles

  1. Hvordan Grow vinter grønnsaker i containere
  2. Hvordan Grow vinter grønnsaker i Washington State
  3. Hvordan Grow Flax Fra frø i New Zealand
  4. Hvordan Grow vinter grønnsaker i Zone Seven
  5. Hvordan Grow vinter grønnsaker i Tucson
  6. Hvordan hagen Vinter grønnsaker i hevet senger
  7. Hvordan Grow Store Grønnsaker
  8. Hvordan Grow økologiske grønnsaker i Sør-Afrika
  9. Hvordan å dyrke grønnsaker i New Zealand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*